'Galatasaray doet bod op zoon van voetballegende'


ahaag
Tijdens de afgelopen weken werden er veel geruchten de wereld ingestuurd. Zo ook het gerucht dat Standard en KRC Genk concrete interesse hadden in Ianis Hagi.

Die werd de afgelopen dagen weer aan Genoa gelinkt en volgens Italiaanse bronnen zou de Roemeense middenvelder, zoon van voetballegende Gheorghe Hagi, zelfs al getekend hebben bij de club uit de Serie A. Maar vandaag kwam er nieuws uit het buitenland van Dumitru Dragomir: “De transferwaarde van Inanis Hagi is in mijn ogen 15 miljoen euro, maar ik weet dat Galatasaray een bod van 8 miljoen euro heeft gedaan op Inanis”

De Roemeense club FC Viitorul kwam met een officiële mededeling en deelde mee 'dat er deze mercato geen enkel bod is geweest op Hagi en dat de speler bij Viitorul zal blijven'.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 46
-: 0
R: 145
Level 3

Gelse super olur, maar denk dat hij naar zijn vader zal luisteren, die wilt zeker dat hij naar een top 5 compitie gaat.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen