Zaakwaarnemer Welbeck ontkent contact met Galatasaray: "Maar er zijn aanbiedingen"


adenny
Danny Welbeck is nadrukkelijk in beeld om aan de slag te gaan bij Galatasaray. Volgens zaakwaarnemer Serhat Altinci is er nog geen contact geweest.

"Het verbaast me niet dat Galatasaray aan Welbeck denkt", vertelt Altinci in gesprek met Turkse pers. "Er is nog geen contact geweest met Galatasaray of een andere club uit Turkije, maar als ze contact opnemen zullen we zeker luisteren. 

"Welbeck wil graag weer zijn oude vorm pakken en Turkije is een optie. Maar, we hebben meerdere opties ", aldus de zaakwaarnemer.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (35) 


+: 12
-: 0
R: 63
Level 2
+1

Het niveau van de besiktas supporters is behoorlijk laag zo te zien. Jullie kunnen ook werkelijk nooit normaal reageren en verzieken elke discussie of bericht.


+: 73
-: 0
R: 258
Level 3
+4

Bjk en fb supporters waren normaal toen kwam gese met hun omkooppraktijkj es toen ging het mis+: 73
-: 0
R: 258
Level 3
+2

Je bent helemaal niet neutraal iemand die neutraal is doet NIKS niet eens een reactie


+: 361
-: 0
R: 840
Level 4
+3

Fl1kker is op nepneutrale. Iemand die exht neutraal is heeft allaang door met wat voornplichtings praktijken gs bezig is


+: 12
-: 0
R: 63
Level 2
+2

Ach ga toch weg man, jullie kunnen het gewoon niet accepteren dat jullie rqcisten zijn en ook nog eens reacties geven met werkelijk 0% gedachten. Reageer eens iets fatsoendelijks, jullie verzieken de hele website met altijd dom commentaar, je kan nog niet eens een normale discussie beginnen.


+: 3216
-: 0
R: 5117
Level 5
+1

Fatsoenlijks*
Wat is fatsoendelijks?
Heb jij je diploma gehaald aan een feto school?+: 36
-: 0
R: 111
Level 3

Heb jij je diploma gehaald, hier komt ie, AAN EEN feto schoollll..

Zo te zien heeft hij tenminste een diploma.. jezus wat slecht genederlandst


+: 1397
-: 0
R: 1327
Level 5
+1
MKA

Moet je de reacties hier boven lezen, wat een niveau.


+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5
+1

Sommigen hier zeggen dat we racisten zijn, maar wie is hier nou racistisch? GS filtert zelf op kleur. Een speler moet per se zwart zijn, anders hoeft het van hun niet. If you go black you never go back


+: 73
-: 0
R: 258
Level 3
+2

Een ding gese is niet eens een turkse club meer, je moet een bepaald aantal turken in je selectie hebben om jezelf een turkse club te mogen noemen

Jongens ik welk land mag gese verderspelen oeganda, congo of frankrijk+: 12
-: 0
R: 63
Level 2
+1

Jullie reageren volgens mij toch echt racistisch. Reageer eens met normale argumenten.


+: 73
-: 0
R: 258
Level 3
+2

Ik racistisch kerel hoe idioot kun je zijn gese is racistisch tegenover turkije


+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5
+6

Dit kan echt niet meer, deze gasten hebben oprecht hun verstand verloren ofzo. Ik ga contact opnemen met de admin zodat hij actie onderneemt en anders vertrek ik gewoon.

Dit is een nest geworden voor idiote racisten met geen plaats voor serieuze discussies. Ik zie geen reden om hier aan mee te doen.

Şampiyon Ga-la-ta-sa-ray . Dat een beker zo heftig jullie psychologie vermorzelde gaat samen met het kampioenschap de geschiedenisboe ken in.


+: 12
-: 0
R: 63
Level 2
+1

Jij begrijpt me deels, ik ben zelf niet voor ga maar idd de domme nutteloze en raciatische reacties van deze zeer domme lage mensen die niks anders kunnen verzinnen als iets racistisch zeggen of je hebt een gs nep account om te slapen gap.


+: 5290
-: 0
R: 8242
Level 5
+1

Racisme gaat indd veelste ver en de admins zitten er op te trekken ofzo+: 361
-: 0
R: 840
Level 4
+1

Vattier je bent 23 en dan ga je janken bij de admin. Klein kind. Wat is je doel? Ons laten bannen zodat TURKSvoetbal.ne t een pro feto site Wordt? Hoe jullie over niet turken gaan praten? En nogmaals er spelen alleen maar negers.


+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5
+2

Ze hebben al regels. Ik wil alleen dat ze hun site goed modereren zodat mensen die regels ook volgen. Dat maakt de site toegankelijker voor iedereen.

En ja, ik ben het kleine kind omdat ik geen chaos wil. Maar jullie spammen de site zeer volwassen vol met irritante onzin.


+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5
+1

Het verbaast me dat ik zoveel meisjesachtige reacties hierboven lees. Weet je wat. Jullie krijgen jullie zin.

* GS heeft het minst aantal donkere spelers in Turkije
* GS krijg nooit hulp van TFF
* GS is altijd fair
* GS heeft niks te maken met feto
* GS huilt nooit wanneer de scheids een fout maakt
* GS heeft nooit 12-0 verloren van Sparta Prag
* GS heeft nooit 10-0 verloren van Servette
* GS wordt Champions League winnaar in 2020
* GS heeft sympathie van iedereen omdat ze altijd eerlijk winnen met prachtig spel (Barca komt regelmatig kijken om tactiek van Terim te leren)

Lutfen gitme Vattier. Biz ettik sen etme


+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5
+3

Je mag al deze dingen vinden (hoe idioot het ook is). Het gaat erom dat je deze shit elke dag, vaak off-topic, plaatst. Dat verziekt de sfeer voor een groot deel van de gebruikers. Waarom zouden we nog moeite doen om serieuze reacties te typen? En nu plaatsen jullie gewoon racistische reacties als kers op de taart.

En vooral jij Madida bent enorm arrogant bezig. Aan je hele houding is te zien dat je denkt dat je de hele wereld door hebt. Kijk naar je profielfoto. Iedereen is dom behalve jij. Iedereen die wat anders denkt weet niet waar die het over heeft. Terwijl jezelf in 20 complottheorieë n over ons gelooft. Je mag jezelf best slim vinden, maar je hebt de emotionele intelligentie van een 12-jarige.+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5
+1

Allereerst moet ik zeggen dat je mijn profielfoto verkeerd interpreteert. Het is niet mijn intentie om arrogant over te komen.

We zijn een beetje aan het dollen hier over donkere spelers. Net zoals men over ons zegt dat wij aan de thinner zijn. Als je 12+ bent, moet je wel tegen een grapje kunnen.

Men moet natuurlijk zelf weten over het aantal buitenlanders en afkomst van de spelers die ze nemen. Als wij willen concurreren met Europese top clubs, moeten we hier niet moeilijk over doen.

Ik heb ook donkere vrienden die ik nigger noem en zij noemen mij Turk. Niks mis mee als je geen complexen hebt.

Dingen die ik roep over dat jullie hulp krijgen meen ik wel. Volgende keer minder snel conclusies trekken over racisme aub, want ik ben de laatste persoon die dat is.


+: 36
-: 0
R: 111
Level 3
+3

Als je vind dat 'turk' hetzelfde is als 'nigger', moet je echt gelijk je smoel houden.. je bent wel degelijk een racist als je het verschil niet inziet.


+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5

Ben je zelf donker? Niye bukadar sinirleniyon birader?

Het woord neger is afgeleid van het Spaanse woord negro (betekent zwart). Vroeger werden de mensen uit Afrika neger genoemd (zowel de slaven als NIET slaven). Wanneer je ze donker noemt is het wel goed?

Donker in het spaans is oscuro. Als ze Afrikanen vroeger oscuro hadden genoemd (ipv negro), moest dat woord dan nu een negatieve lading hebben bij sommige mensen en moest dan het woord neger (negro) geaccepteerd zijn?

Je hebt nou eenmaal witte mensen, gele mensen en zwarte mensen. Het is zoals het is.

Mensen moeten zich niet schamen voor hun huidskleur, anders moeten ze naar de psycholoog.

Als ik naar Afrika ga, dan gaan ze mij ook wit noemen. Moet ik dan huilen en mij minderwaardig voelen of moet ik juist trots zijn?


+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5
+2

@madida

Ik ben de laatste persoon die gaat zeuren over grapjes. Maar dit zijn geen grapjes, dit is spam. Moet ik elke topic langs 20 reacties scrollen voor een normale reactie omdat die beker net iets te stevig in jullie reet zit? Nee, want jullie overtreden eigenlijk telkens regels 1 en 3. Als je wil dollen kom dan tenminste met iets nieuws of creatiefs, zonder racistisch te zijn.

En ja, je bent racistisch. Dit komt van iemand die ook gewoon constant licht racistische grapjes maakt. Maar als je het 20x over Afrikanen gaat hebben is het niet licht meer. Dan vindt je dus echt dat er iets mis is met Afrikanen in je team hebben. Er zijn ook nog mensen die constant over gedragsprobleme n van Noord-Afrikanen praten.

En de betekenis/ladin g van 'dat' woord is tegenwoordig heel wat anders, net zoals hoe de swastika geen Boeddhistisch symbool meer is. Ik vind het ook dom, maar als je 99% van zwarte mensen er extreem boos mee maakt is het misschien een idee om het gewoon niet te gebruiken. Zo moeilijk is het niet. Wat je in je eigen cirkel doet maakt geen reet uit. Globaal is het onacceptabel, hoe dom het ook is. Net zoals hoe jij mag zeggen wat je wil, hoe dom het ook is, als het maar geen spam wordt.


+: 1144
-: 0
R: 1360
Level 5
+1

Waddup my niggas


+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5

@Vattier
Je probeert nu in een slachtofferrol te kruipen en mij te beschuldigen van racisme. Waarschijnlijk is het aantal reacties omtrent de onverdiende kampioenschap van onder andere FB + BJK + TS supporters je teveel geworden en wil je uit onmacht de racisme kaart trekken. Wel zwak van je.

Maakt niet uit, dat kan ik wel hebben. Al ga je dat 9999 keer herhalen, zolang ik maar weet hoe het zit. Zoals ik al eerder zei, ik heb ook zwarte vrienden.

Trouwens, de onverdiende beker hebben jullie in bezit. Je kan deze insmeren met vaseline en naar wens onder de GS fan boys gebruiken. Op een gegeven moment heb je geen vaseline meer nodig.

Je vergelijkt appels met peren met je swastika voorbeeld. Het nazi teken is gekanteld, dus daar gaat je voorbeeld. Het woord negro/nigger is altijd gelijk gebleven.

Belhanda is nou eenmaal een k*t Marokkaan net zoals dat Emre Belezoglu een k*t Turk is. Ga niet woorden uit context halen!+: 12
-: 0
R: 63
Level 2

Domme reactie alweer heb je het weer over gs praat eens over iets anders want op mij reageer je niet


+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5
+1

voeg eerst je gs logo toe aan je profiel als je serieus genomen wil worden


+: 36
-: 0
R: 111
Level 3

Wie hecht er nou waarde aa welke logo ze hebben op hun profiel?

Waar jullie je mee bezig houden zeg, walgelijk+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5

Walgelijk dat je niet begrijpt waarom ik dat zeg en waar maak jij je trouwens druk om? Is 'Neutraal' heeeel toevallig jouw account?


+: 12
-: 0
R: 63
Level 2
+1

Klopt! Maar vind je het niet een beetje saai worden dat elke topic word verpest door domme reacties. Ik kan niet eens een normale discussie hebben met een fener gs of besiktas of weet ik veel wat voor supporter. Ik wil gewoon normaal kunnen reageren zonder dat er iets dom word geroepen. Anders is het idd tijd om hier te vertrekken.


+: 1259
-: 0
R: 1607
Level 5
+1
38

Madida, het ergste van allemaal is dat een racist zoals jou ook nog is gelijk probeert te krijgen. Mensen zoals jou moeten ze afbranden in het werkelijkheid, gore racist dat je bent. Voel jij je lelijke gezicht een beetje te hoog tegenover donkere mensen jongen ?


+: 1105
-: 10
R: 2793
Level 5

Ik ben zo een grote racist dat ik als profielnaam madida heb. Zoek maar uit welke huidskleur Fani Madida heeft. Ik ben zo een grote racist dat ik veel zwarte vrienden heb.

Je leest mijn teksten echt uit je ster en schijt zeker uit je mond

Ja, maak maar vattier moderator zodat alleen gs fan boys over blijven. Just like tff/feto style. Overal eigen mannetjes zetten. Daar zijn jullie goed in


+: 1259
-: 0
R: 1607
Level 5
+3
38

@Error, wil je een goede site. Maak @Vattier moderator. Dan kan je een beetje een fatsoenlijke sfeer behouden.


+: 73
-: 0
R: 258
Level 3
+1

Jongens als we alleen maar nieuws over de maffiapraktijke n van terim en cengiz willen dan moet vattier moderator worden

Als jullie willen dat er niet gescheld wordt dan moeten alle gese fangirls gebannt worden

Btw gese fangirls ik had jullie gezeur al aanzienkomen


+: 361
-: 0
R: 840
Level 4

En dan kunnen er livetopics over feto gemaakt worden in plaats van voetbal?

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen