Bijna officieel: Galatasaray licht aankoopoptie Luyindama


marcao
Volgens de Belgische media heeft Galatasaray de optie toegelicht voor Christian Luyindama.
Het bericht luidt dat Standard Luik zes miljoen euro ontvangt. De 25-jarige verdediger werd door Standard sinds januari uitgeleend. Daar hing toen een prijskaartje van 3 miljoen euro aan vast, met een optie van 6 miljoen. Door problemen omtrent de FFP moest Galatasaray om Luyindama definitief over te nemen, maar inmiddels zijn die problemen opgelost en heeft de Turkse topclub de aankoopoptie in het huurcontract van de Congolese verdediger gelicht. De deal wordt deze week officieel afgerond. Luyindama zal zelf kan een vierjarig contract tekenen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3184
-: 10
R: 8764
Level 5

9 mil voor deze kamikaze troepspeler.. Deze kerel had in een half jaar al 6 rode kaarten moeten hebben maar werd steeds gespaard door de corrupte scheidsrechters .. Voetballend is hij niveau Zonguldakspor

Dit wordt leuk in de CL


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

bij elke pot wordt gese gediskwalificee rd wegens teveel rode kaarten+: 3
-: 0
R: 9
Nieuw

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen