'Galatasaray, Besiktas en Fenerbahçe doen op bod Enes Ünal'


ayuse
De grote drie van Turkije wil Enes Unal huren van Villarreal. De Turkse aanvaller speelt sinds juli 2017 bij Villarreal.

Ünal kwam eerder over van Bursaspor, waar hij alle jeugdelftallen doorliep en verkaste hij naar Manchester City, dat een kleine drie miljoen euro zou hebben betaald voor de Turk. In Engeland speelde hij geen minuut in het eerste elftal. Daarom werd de spits verhuurd. Eerst aan het Belgische KRC Genk, NAC Breda en FC Twente.

Enes Ünal staat in de belangstelling van meerdere Europese clubs. Galatasaray zou een huurbod van 2 miljoen euro hebben aangeboden om Unal te huren. Besiktas en Fenerbahce zitten ook achter de spits.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Voor alle drie een goede bankzitter, heeft te lang stilgestaan in zijn ontwikkeling helaas.


+: 3380
-: 10
R: 9196
Level 5

Bij jullie zou hij basisspeler zijn, want hij is 5x beter dan Diagne en kan ook goed penalty´s nemen.

Heb je eindelijk weer een Turk in de basis+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

? Ben voor geen een dus moeilijk


+: 28
-: 0
R: 146
Level 3

Deze gast kan echt goed worden maar niet bij :gs: en te veel show


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Hij moet naar een club waar hij in de basis zal starten, bij de Turkse topclubs zal dat niet het geval zijn. Bij Trabzonspor misschien nu Rodallega vertrekt. Maar het is nog te vroeg om naar Turkije terug te keren. Hij heeft het dit seizoen prima gedaan bij Valladolid, bij die club blijven is ook een optie.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen