Monchi: “Geen bod ontvangen van Galatasaray voor Ever Banega”


banega
Monchi, sportief directeur van Sevilla heeft dinsdag de onderstaande uitspraken gedaan tegenover BeIN Sports.
“Wij hebben voor Ever Banega geen één bod ontvangen van Galatasaray. Beide clubs hebben voor deze speler geen contact gehad.”

Volgens de Turkse media zit Galatasaray al een lange tijd achter Ever Banega. Fatih Terim wil Badou Ndiaye doen vergeten met de transfer van Ever Banega.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 125
-: 0
R: 356
Level 3

oké had ik nie verwacht

maar hoe kan je ook zo bezig zijn, het laatste item over banega was de clubs gaan met elkaar aan tafel


+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
+1
38

Even voor de duidelijkheid voor sommige disabled leden van tv.net, zoals 80% van de Besiktas supporters. Er is contact geweest met Banega zelf, niet met de club. Ze zijn in onderhandeling over een bedrag van €400.000, zodra dat goed zit, zal Monchi de kale hjong het weten+: 0
-: 0
R: 10
Nieuw

Is het sowieso niet verboden om al te onderhandelen met een speler zonder dat je toestemming hebt van de club?


+: 756
-: 20
R: 1618
Level 5

Een club mag wel met een zaakwaarnemer praten, maar niet direct met een speler, daarvoor moeten ze toestemming krijgen van de club. Wat 38 zegt klopt niet.


+: 3327
-: 10
R: 9056
Level 5

Alsof Gs ethische waarden heeft FBatuhan


+: 0
-: 0
R: 10
Nieuw

Ethische waarden of niet als dit het geval is, kan je een fixe straf of boete krijgen. Daarom denk ik dat er inderdaad niet met de speler direct is gesproken.+: 717
-: 0
R: 2407
Level 5

Even voor de duidelijkheid 38:
fifa.com/.../...

Je mag niet eens een speler direct zelf benaderen voordat je eerst de club benaderd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen