Galatasaray gaat twee transfers melden aan de aandelenbeurs(KAP)


akaps
Galatasaray gaat aan de KAP aandelenmarkt een melding maken dat de onderhandelingen met Ryan Babel en Sener Ozbayrakli officieel gaan starten. 

De beide heren hebben al een persoonlijk akkoord bereikt met Galatasaray. Er is een grote kans dat Sener Ozbayrakli vandaag door de medische keuring komt. 

De beide transfers kunnen vanavond laat bekend worden gemaakt door Galatasaray. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1392
-: 10
R: 3063
Level 5

om het compleet te maken, moet Babel nog zijn kontharen blonderen


+: 80
-: 0
R: 328
Level 3

Blijkbaar wil jij dat wel graag doen voor hem+: 1392
-: 10
R: 3063
Level 5

alleen als jij meekijkt


+: 136
-: 10
R: 542
Level 4

Phahaha sener en babel typisch gs transfers twee versleten spelers de ene geldwolf ander versleten ..ze mogen Ismail koybasi plus aatif gratis hebben dat is gewoon gs niveau.


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Met je eens dat die versleten is maar liet mooie dingen zien in de premier! En buiten dat heb ik liever babel dan die rare spelers wat andere teams kopen in turkije


+: 740
-: 0
R: 1390
Level 5

Beide uit de gevonden voorwerpen gevist door gs+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

nee joh ze zijn uit de grabbelbak gehaald

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen