'PSV en Galatasaray melden zich bij Leipzig om Bruma'


abbore
PSV heeft zich bij RB Leipzig gemeld voor Armindo Tué Na Bangna, beter bekend als Bruma.
De Eindhovenaren houden nadrukkelijk rekening met een vertrek van buitenspelers Steven Bergwijn en Hirving Lozano en zien in de Portugees de ideale vervanger.
De 24-jarige Portugees mag echter niet zomaar weg van zijn huidige werkgever en de vraagprijs die Leipzig op tafel heeft gelegd is PSV op dit moment nog wat te gortig. De Duits club eist minimaal tien miljoen euro. Ook Galatasaray is in de race om Bruma over te nemen.

Bruma maakte in 2017 de overstap van Galatasaray naar Leipzig voor zo’n vijftien miljoen euro. Zijn naam prijkte eerder ook al op de verlanglijst van PSV. De zevenvoudig international van Portugal speelde de afgelopen twee jaar ruim veertig wedstrijden voor Leipzig, waar hij ook werd gebruikt als aanvallende middenvelder.

Hij scoorde vijf keer. Bruma was niet opgenomen in de Portugese selectie tijdens de Nations League.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen