Transfervrije Valencia dichtbij overstap naar Galatasaray


avalencia
Antonio Valencia kan volgend seizoen in het shirt van Galatasaray gaan spelen. Volgens het nieuws van Engelse media heeft Galatasaray interesse in de 33-jarige Ecuadoriaanse voetballer van Manchester United.

De "Aslanlar" willen versterking op de vleugels omdat Onyekuru gaat vertrekken. De club heeft daarom zijn oog laten vallen op Valencia die van rechtsback tot rechtsbuiten de hele rechterflank voor zijn rekening moet gaan nemen.

Valencia kwam in 2009 voor 18 miljoen euro over van Wigan Atletic. Hij is momenteel transfervrij. Galatasaray zou een openingsbod(salaris) van 2,5 miljoen hebben gedaan voor Valencia, die nog een contract heeft lopen tot juni 2019 in Manchester.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1894
-: 0
R: 4175
Level 5

Hoeveel rechtsbacks wilt Galatasaray? :P


+: 11
-: 0
R: 43
Level 1

“Valencia kwam in 2009 voor 18 miljoen euro over van Wigan Atletic. Hij is momenteel transfervrij. Galatasaray zou een openingsbod(sal aris) van 2,5 miljoen hebben gedaan voor Valencia, die nog een contract heeft lopen tot juni 2019 in Manchester.

bijna transferfrij:) Als ik het zo dus goed begrijp, zal GS pas echt een bod doen of overgaan op kopen vanaf 1 juli.

Deze speler moet je niet meer willen, buiten dat hij paardenlongen heeft en voor zijn leeftijd nog goed is, is het een hele grote risico om een speler van 33 nog over te nemen voor zo een bedrag.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen