'Galatasaray wil stunten met Franck Ribéry'


afrank
De carrière van Franck Ribéry krijgt vermoedelijk een vervolg in de Super Lig. De Turkse topclub Galatasaray ziet de ervaren Fransman graag naar Turkije komen, meldt Turkse media.

Eerder werd bekend dat Ribéry, net als Arjen Robben, bezig was aan zijn laatste seizoen bij FC Bayern München. Waar de 81-voudig Frans international na de zomer actief is, is nog altijd niet bekend.

Ribéry heeft aanbiedingen gehad van het Australische Western Sydney Wanderers en vanuit Qatar. Volgens Kicker geeft de 81-voudig Frans international echter de voorkeur aan de overstap naar een 'Europese topclub'.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 46
-: 0
R: 146
Level 3

Zal hij van toegevoegde waarde zijn? Zeker, iemand van het kaliber Ribery zal zeker het niveau opkrikken.

Is het verstandig? Nee, te blessure gevoelig, te oud en gaat veelste veel geld kosten.

Heb liever dat Gala nog een aantal overbodige spelers verkoopt en Onyekuru aan zich kan verbinden, dat zijn pas verstandige zaken.


+: 125
-: 0
R: 364
Level 3

Gebeurt toch nie elke turkse club huurt spelers onder de 30 en als ze boven de 30 zijn dan pas kopen ze hun+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Voor de haters hij is met een Afrikaan getrouwd , yine afrikanlar doldu diyenler :by:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen