'AS Monaco gaat 16 miljoen euro betalen voor Ozan Kabak: akkoord is nabij'


asmona
AS Monaco lijkt weer toe te gaan slaan in Duitsland. Volgens Turkse media is Ozan Kabak 'heel dicht' bij een akkoord met AS Monaco.

Destijds kwam Ozan Kabak voor 11 miljoen euro over van Galatasaray naar Stuttgart. De verdediger maakt komende zomer definitief de overstap.

Ozan Kabak stond zelf ook al na het succes van vorig seizoen in de belangstelling van PSG. De laatste weken wordt ook Manchester United genoemd als mogelijke volgende bestemming van de Turk. Volgens Franse media is het echter AS Monaco dat de strijd om zijn handtekening heeft gewonnen.

Het is nog niet bekend wat de toplcub voor Kabak gaat betalen. Er wordt gerept van een bedrag tussen de 13 en 16 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 1365
-: 0
R: 1722
Level 5
38

Mocht je naar Monaco gaan verwaardeloos je langzamerhand je carriere.

Wat heb je daar te zoeken, ga lekker naar de premier league.

Vooral Monaco ne amk.. al was het nou een lyon ofzo


+: 136
-: 10
R: 529
Level 4

Hij denkt dat hij puyol is als of hij 40 miljoen waard is ....kjaer of skertel speelt hem uit de basis.+: 0
-: 0
R: 9
Nieuw

Nutteloze reactie. De ene is pas 19 en een groot talent. De andere 2 zijn aardig gevorderd in hun leeftijd met de nodige ervaring.

Appels met peren vergelijken.. Ooit van gehoord?


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Verwaarloos je je carriere? Monaco heeft in de laatste 2 seizoenen 11 spelers naar de Premier League verkocht. De Engelse clubs kopen eerder een speler uit de Franse competitie dan de Bundesliga.


+: 683
-: 0
R: 2047
Level 5

Monaco?? Wtf ga naar een echte competitie man Frans voetbal is geen ruk aan alleen voordeel van belasting meer niet


+: 1605
-: 0
R: 3536
Level 5

Belandt deze gozer weer bij een Franse club.+: 756
-: 20
R: 1618
Level 5

Blijf lekker in Duitsland, Frankfurt kan hem gebruiken en Ozan kan Frankfurt gebruiken.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Ik weet niet op basis waarvan de meesten hier zo denigrerend praten over de Franse competitie en Franse clubs, maar de Ligue 1 is de beste tussenstap voor de PL die een speler zich kan wensen. Monaco zal hem niet halen met de verwachting dat hij 10 jaar in Frankrijk blijft spelen, die zullen hem halen om hem uiteindelijk met winst door te verkopen.


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Als ik hem was gewoon in duitsland blijven en naar een club als frankfurt gaan. Hij kent nu de competitie en moet niet weer verhuizen naar een ander land.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen