'Frans probleemkind Ben Arfa weigert Fenerbahçe en bereikt akkoord met Galatasaray'


ahatems
Hatem Ben Arfa is transfervrij, hij heeft meerdere opties en kan hij bovendien een hoger salaris vragen. Fenerbahce en Galatasaray hebben in dat geval wel interesse in het probleemkind die momenteel transfervrij is.

Fenerbahce zit al twee jaar achter Hatem Ben Arfa, maar de Fransman zou de Turkse topclub hebben geweigerd omdat ze geen Champions League spelen. Volgens Turkse krant Aksam heeft de aanvallende middenvelder met Galatasaray een principeakkoord bereikt en wordt komende maandag medisch gekeurd. Het is niet bekend voor hoeveel seizoenen de Fransman kan tekenen bij Galatasaray. 

Ook Fenerbahce werd in verband gebracht met Ben Arfa, die mislukte bij Hull City, Newcastle United. Nice en PSG.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 1329
-: 0
R: 1697
Level 5
38

Is het weer de Ben Arfa seizoen

Elke jaar het zelfde verhaal amk


+: 8709
-: 0
R: 7735
Level 5

Iyi iste gelmesin, geen discipline en te oud..+: 1
-: 0
R: 4
Nieuw

Elke noord Afrikaan krijgt een link met gala,
Morgen gaan we ook lezen dat Ali B en Najib Amhali gaan tekenen :o


+: 659
-: 0
R: 1381
Level 5

Te oud te duur en te veel problemen altijd met de gozer. Snap niet dat wij turkse clubs nog achter zulke gasten aan zitten. Een speler zoals hij kan je echt wel vinden die jonger is...


+: 116
-: 0
R: 319
Level 3

het is te oud, te duur en te arrogant hij heeft al een blik van voetbal boeit me nie ik wil geld


+: 157
-: 0
R: 634
Level 4

Toen er alleen belangstelling van fb was Was het een sterspeler nu Gs hem ook wilt is het een probleem kind , lekker realistisch+: 5538
-: 0
R: 8731
Level 5

+: 38
-: 0
R: 160
Level 3

Na 100 jaar wordt hij nogsteeds gelinkt aan Turkse clubs aq

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen