Zaakwaarnemer van Banega in Istanbul voor onderhandelingen met Galatasaray


abenee
De zaakwaarnemer van Ever Banega is dinsdag gearriveerd in metropool Istanboel. Dit melden Turkse kranten en TSporx vandaag.

De zaakwaarnemer van Banega zal de aanvaller nu ook begeleiden bij diens aanstaande overstap van Sevilla naar Galatasaray.

Banega geniet momenteel nog van zijn vakantie. Het is vooralsnog niet bekend of er een afkoopsom met de transfer gemoeid zal zijn maar feit blijft dat de Banega nog een doorlopend contract heeft in Sevilla. Beide partijen hebben afgelopen dinsdag in Turk Telekom stadion onderhandelt over een overgang. Galatasaray is bereidt 3,5 miljoen euro jaarsalaris en 5 miljoen euro transfersom te betalen.

Banega zou ook een bod hebben ontvangen van Boca Juniors en heeft Galatasaray gevraagd om bedenktijd van 1 week.

Later meer.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (12) 


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Welk geld welke transfersom


+: 46
-: 0
R: 145
Level 3

Letterlijk op elke topic van Galatasaray kom jij reageren als een autistische jochie met down syndroom.

Gala is een veel gezondere club dan Besiktas, waarom denk je dat Babel, Pepe en al jullie andere sleutelspelers vertrokken zijn?

En aangezien het feit dat Galatasaray vorig jaar kampioen was en de CL in ging, en dit jaar weer hetzelfde verhaal is, heeft Gala het gewoon goed..+: 122
-: 0
R: 330
Level 3
+3

onder elke reactie komen gala fans iedereen uitschelden


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Oh daar hebben we weer een dubbelaccountje , net aangemaakt..

Ja goed argument, daarom moesten Gomis en Rodriguez weg en moeten jullie nu ook weer verkopen om te kopen. Dweilen met de kraan open noemen ze dat..

En idd, sinds de laatste oplichtingsprak tijken tijdens de laatste weken van competitie en beker is Gs en zijn corrupte zootje bij mij target nr1.. En niet alleen bij mij.. De haat is groot


+: 663
-: 0
R: 1398
Level 5

@BJK1903kartal HarryKewell zit al jaren op deze site. Hij is alleen bijna nooit meer actief. Door de fout of reset van TV.net een tijd geleden toen iedereen 0 comments en likes had kon je vragen om ze terug te krijgen. Hij heeft het denk ik niet eens meegemaakt en nooit gedaan.

@fenerli Jullie lokken het zelf uit moet je nu niet komen janken dat zij schelden aub.


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

wat bjk1903kartal heeft gedaan was iets vragen wat kunnen we eraan doen dat er meteen een idioot op reageert+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5

Waarom heeft gala dan Financial Fair Play en Besiktas niet? :P


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Zonde van de lucht die jij binnen ademt.


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

mag ik ff wat vragen 38 als ik bij galatasaray stadion kom ruik ik steeds de lucht van wiet en cocaïne het stinkt er ook behoorlijk naar corruptie


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

wedden dat je nu gaat zeuren over aziz yildirim+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Diagne + Belhanda.


+: 26
-: 0
R: 101
Level 3

Even serieus hoe durven andere clubs te komen praten, galas voetbal was stront oke maar dat van de hele competitie. Snap al die domme reacties echt niet echt zon zonde van jullie tijd.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen