Belangrijke mededeling

 

'Danny Welbeck moet Diagne doen vergeten bij Galatasaray'


awelse
Danny Welbeck wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe aanvaller van Galatasaray.

Althans, als we de Turkse en Engelse media moeten geloven. De 27-jarige Engelsman zou een principeakkoord hebben bereikt met de Turkse landskampioen en verwacht wordt dat de transfer pas wordt bekendgemaakt, nadat Mbaye Diagne officieel aan Al Hilal of Al Shabab is verkocht.

Danny Welbeck komt transfervrij over van Arsenal en kan naar verluidt ruim 4 miljoen euro salaris per jaar verdienen bij Galatasaray. Daarnaast ontvangt hij nog een tekengeld van 2 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Dacht het even niet.


+: 238
-: 0
R: 896
Level 4

Als je het zo bekijkt. Is iedereen wel beter dan diagne+: 73
-: 0
R: 276
Level 3

Snel, technisch en een prima afmaker (op een goeie dag). Welbeck is weliswaar een meme in Engeland maar het is echt geen slechte voetballer.


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Iedereen zou Diagne doen vergeten, omdat iedereen hem zsm wil vergeten

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen