Galatasaray brengt weer een bod uit op Semih Kaya


semihkaya
Semih Kaya gaan we het komend seizoen waarschijnlijk weer bij Galatasaray zien.
Volgens Sporx heeft de Turkse topclub weer een bod uitgebracht op de Turkse centrale verdediger. Semih Kaya heeft nog een 1-jarig contract met Sparta Praag en daarna kan hij transfervrij vertrekken. Van Galatasaray mag Semih Kaya nog een seizoen meespelen, maar dan wil de Turkse topclub alleen zijn salaris betalen en geen transfersom. De onderhandelingen zijn nog gaande.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (13) 


+: 162
-: 0
R: 732
Level 4
+1

gisteren sener, nu semih, morgen latovlevici. hebben we gelijk alles compleet. yaşlılar kulübüne hoşgeldiniz. P.S met 5 terim gaan we nog 5 jaar pijn lijden.


+: 4970
-: 0
R: 4123
Level 5

Laatste 5 aankopen: Luyindama (25), Diagne (27), Marcao (22), Akbaba (25), Tasdemir (23)

Semih en Sener zelf zijn ook nog 27 en 29 met je yAşlI kLüBü...+: 162
-: 0
R: 732
Level 4

semih is 28 en heeft geen toekomst. Diagne heeft kasimpasa gratis gekocht. Wij hebben 13 miljoen voor hem betaalt. je kon net zo goed alleen marcao halen, samen laten spelen met maicon. Tasdemir is zwz troep. wat gaat sener en semih opleveren kan je net zo goed jeugd spelers laten spelen. Niet vergeten dat ze in turkije spelers als mugdat meer tijd geven dan jeugd spelers. Ryan babel komt ook, gaat zeker ook veel geld verdienen.


+: 5095
-: 0
R: 6143
Level 5

Wat denk je dat Kasimpasa hun beste speler voor 1 miljoen laat gaan? Doe niet zo achterlijk man. Ik zie liever Luyindama dan Maicon in onze CV.


+: 162
-: 0
R: 732
Level 4

beste speler. Vriend als hij goed was speelde hij al lang europa. Gs is gwn fking dom om zo een speler te halen. dua et dat je hem kan verkopen zo niet elimizde patlar


+: 5095
-: 0
R: 6143
Level 5

Je kan hem zeker door verkopen en hij heeft zeker aan onze kampioenschap meegeholpen. Belhanda was zelfde verhaal, iedereen mocht hem niet omdat hij niet zoals 'Sneijder' was maar is gewoon een dodelijke speler die het spel creëert. Door Diagne is ook Feghouli zo in vorm geraakt.

Wie is beter dan hem in Super Lig? Je kan zeggen wat je wilt zoals vogeltjes het zeggen 'Hij scoort alleen met penalty's' maar hij scoort uiteindelijk toch? Volgende seizoen is hij er sowieso niet bij dus maak je maar geen zorgen.

Enige wat jij moet doen is vetrouwen op Fatih Terim en zijn keuze's. Nu kan hij zijn eigen elftal opmaken.+: 162
-: 0
R: 732
Level 4

Wij moeten eerst alle troepspelers wegdoen. Zoals Ahmet calik omer bayram, emre tasdemin, eren derdiyok. Diagne kan echt geen ballie man. Geeft Jongens van nederlandse straatvoetballe rs zoveel geld en ze doen het 10x beter. hij is gewoon een lopende balverlies.


+: 5095
-: 0
R: 6143
Level 5

Begrijp je niet wat ik zeg? Fatih Terim gaat Diagne niet houden ze gaan hem verkopen en Belhanda ook om zo spelers te kopen voor Champions League. Seizoen 18/19 is al afgelopen Fegou.


+: 6
-: 0
R: 9
Nieuw

Echt een çöp :boe:


+: 1078
-: 10
R: 2019
Level 5

Kalsin. Hij is enkele keren goed ingevallen vorig seizoen, altijd handig als je iemand ervaren erin kan gooien als je een voorsprong te verdedigen hebt. Sowieso hebben we niet veel keuze door die domme limiet+: 9315
-: 0
R: 14045
Level 6

Niet veel keuze? Je hebt onlangs nog een jeugdspeler na 6 maanden verkocht voor 11 miljoen euro. Ik begrijp niet waarom onze clubs nog steeds achter hun oude spelers aanzitten. Semih, Atinc, Caner, het moet echt eens afgelopen zijn met deze onzin.


+: 2440
-: 10
R: 7345
Level 5

Efendi cocuk, snap niet wat deze jongen nog bij zo´n eerloze club doet..

Die staat elke dag op met gewetensproblem en


+: 3206
-: 0
R: 5076
Level 5

Galatasaray wil geen transfersom betalen omdat ze dat niet kunnen. Eerst verkopen he.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen