Talisca: "Ik heb nog een contract en ik ga nergens heen"


atalioz
Anderson Talisca blijft ook komend seizoen spelen voor Guangzhou Evergrande.
De Braziliaan zegt dat hij geen plannen heeft om te vertrekken tegenover Braziliaanse media. Momenteel traint hij in Brazilie bij zijn jeugdclub Bahia en is hij bezig aan zijn herstel. De ex-middenvelder van Besiktas wordt met een transfer gelinkt aan Galatasaray.

Over zijn contract zegt hij het volgende: "Ik heb een contract voor nog drie jaar en ik ga nergens heen. Ik maak deel uit van de selectie van  Evergande en denk niet aan een vertrek, dat is mijn plan."

"Ik ben de gelukkigste speler in het team. Ik ben niet alleen kampioen, maar ook topscorer van de club." De Braziliaan wist in 12 wedstrijden 11 keer het doel te vinden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 680
-: 0
R: 2023
Level 5

Vieze geld wolf
Nu hebben we tenminste iemand die voor de team speelt en niet voor eigen belang. Adem Ljajic

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen