Galatasaray wil Valentine Ozornwafor gelijk verhuren


ozornwafor
Galatasaray heeft een principeakkoord bereikt met Valentine Ozornwafor.
De 20-jarige centrale verdediger is 9 maanden gescout door Galatasaray en goed bevonden. Volgens de Afrikaanse media is Galatasaray van plan om Valentine Ozornwafor gelijk te verhuren na de kampperiode naar een club in Europa. Welke club dit is, is nog niet bekend. Waarschijnlijk een club in Nederland of België.

Valentine Ozornwafor speelt nu nog in de Nigeriaanse competitie.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Iemand die deze speler kent? Enige positieve is dat die nog jong is.


+: 0
-: 0
R: 9
Nieuw

Nooit van gehoord. Kan zeker geen kwaad om op zo een manier aan spelers te komen. Kosten meestal niks en wie weet wat er tevoorschijn komt?!+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

Van wat ik heb gelezen kan Gs geen transfers doen tot dat ze iemand eerst verkopen. Dus dat wordt eerst afwachten. Ik betwijfel of Belhanda of Diagne ook echt weg wilt gaan ze krijgen goed geld.


+: 3184
-: 10
R: 8771
Level 5

Gs gaat voor 11 Afrikanen in de basis, wat een herkenbaar team wordt dat voor de fans


+: 72
-: 0
R: 274
Level 3

Mandingo istiyorsan söyle, telkens over Afrikanen aan het praten jij.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen