'PSV en Galatasaray zijn in de markt om Bruma'


abrums
Vleugelaanvaller Bruma is opnieuw op de radar verschenen bij PSV en Galatasaray. Het Portugese sportprogramma TVI24 meldt dat dit weekend.

Bruma, koos er in de zomer van 2017 voor om de stap te zetten naar RB Leizpig. Destijds was ook PSV geïnteresseerd in de aanvaller, maar de Portugees koos ervoor aan de slag te gaan in de Bundesliga. Bruma hoeft bij de Duitse club echter niet te rekenen op veel basisplaatsen en daarom is PSV volgens het Portugese medium TVI24 opnieuw in de markt. RB Leipzig verwacht naar verluidt een bedrag van minstens tien miljoen euro. Ook zijn ex-club Galatasaray hengelt naar de diensten van Bruma.

De inmiddels 24-jarige Bruma heeft namelijk een contract tot de zomer van 2022 in de Red Bull Arena.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen