Belangrijke mededeling

 

Galatasaray biedt 12 miljoen euro salaris aan Mata


amyt
Juan Mata zal na het seizoen vertrekken bij Manchester United, zijn aflopende contract werd er niet verlengd.
Een terugkeer naar zijn geboorteland leek in de maak voor de Spanjaard. Maar volgens Sporx heeft Galatasaray een miljoenenbod gedaan op de transfervrije middenvelder van Man United.

The Red Devils hebben plannen om te renoveren, maar veel hangt ook af van de toekomst van bepaalde spelers. Duidelijk is wel dat Juan Mata, Alexis Sanchez en Herrera definitief vertrekken

Volgens Sky Sports én de BBC is Mata in gesprek met Galatasaray.

De 31-jarige Mata kan gezien zijn situatie alle opties rustig bekijken. Probleem voor Galatasaray is echter wel zijn salaris van 6 miljoen euro per jaar. Galatasaray heeft de Spanjaard een 3-jarige contract aangeboden van 12 miljoen euro. Daarnaast moeten ze concurreren met onder meer Valencia en Fenerbahce.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 27
-: 0
R: 137
Level 3

Zijn tijd is voorbij man :facpal:


+: 26
-: 0
R: 104
Level 3

Ik geloof we niks van

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen