Officieel: Arsenal zet Welbeck op straat, Galatasaray dichtbij akkoord


awelke
Danny Welbeck wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe aanvaller van Galatasaray.

Althans, als we de Turkse en Engelse media moeten geloven. De 28-jarige Engelsman zou een principeakkoord hebben bereikt met de Turkse topclub Galatasaray.
 
Officieel:
De wegen van Danny Welbeck en Arsenal zijn vandaag uit elkaar gegaan. Arsenal maakte zaterdagmiddag officieel bekend dat ze met zeven spelers niet verder gaan.

Spelers die transfervrij zijn bij Arsenal:
Petr Cech
Stephan Lichtsteiner  
Julio Pleguezuelo
Aaron Ramsey 
Danny Welbeck
Charlie Gilmour
Cohen Bramall
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Engelse spelers komen niet naar Turkije. Gasten als Welbeck, Sturridge maar ook Moreno kunnen zo een nieuwe club vinden in de Premier League.


+: 72
-: 0
R: 272
Level 3

Welbeck is niet meer de oude, juist door in een wat lagere competitie te spelen kunnen spelers zoals hij zelfvertrouwen krijgen.+: 18489
-: 0
R: 21228
Level 6

Een Engelse speler verlaat zelden zijn land voor een transfer naar het buitenland. Tenzij het een Amerika of zo betreft.


+: 72
-: 0
R: 272
Level 3

Kenny Miller’i unuttun galiba hahahaha. Maar klopt wel wat je zegt, daar niet van.. Welé zou niet verkeerd zijn in ieder geval.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen