Officieel: Ryan Babel maakt transfer naar Galatasaray bekend


arayes
Ryan Babel keert terug naar Turkije en gaat voor de kersverse landskampioen Galatasaray spelen.
De 32-jarige aanvaller heeft vandaag via Social Media (Instagram) een foto van een leeuw gedeeld. Ryan Babel maakt met het delen van een leeuw(symbool Galatasaray) zijn transfer naar de topclub bekend. Bronnen melden dat hij voor drie seizoenen gaat tekenen en een miljoenensalaris in Istanbul gaat verdienen. 

Ryan Babel gaat pikante transfer maken naar Galatasaray

De transfer is in Turkije enigszins pikant omdat de linkerspits van het Nederlands elftal eerder voor stadgenoot en rivaal Besiktas uitkwam.

Babel had een aflopend contract in Engeland. De speler kwam eerder ook uit voor Ajax, Hoffenheim, Kasimpasa, Al-Ain en Deportivo La Coruna. Hij kwam 54 keer voor Oranje uit en maakte acht treffers.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 5734
-: 0
R: 9093
Level 5

Idk man, lijkt me zwaar onnodige en domme transfer. Was ook nergens te bekennen tegen Engeland.

Kan een GSli mij uitleggen waarom Babel?


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Simpel, hij is transfervrij.+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Kijk maar naar de wedstrijden zegt genoeg, hij heeft vaak belangrijk aandeel in doelpunten of hij maakt ze zelf daarnaast heeft die veel dreiging en snelheid en goeie schot, dat die bij Nl niet scoort zegt niks , hij is niks voor niks geselecteerd dat zegt iets over zijn prestatie en vorm van de afgelopen maanden


+: 5049
-: 0
R: 9750
Level 5

Yakışır fetosaray'a


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Dit krijg je dus als je iedereen die tegen een balletje aan kan trappen (Larin, Pektemek, Roco, enz.) een salaris van 1.5 of meer geeft. Dan neemt Babel, die in het voorgaande 1.5 seizoen goed was voor 23 doelpunten en 11 assists, geen genoegen met 2.1 miljoen per jaar.


+: 1213
-: 10
R: 2337
Level 5
+1

Dit kan ook verwijzen naar de Nederlandse leeuw. Aangezien hij de finale speelt met Oranje van de Nations League.

Hoef hem eerlijk gezegd niet. Heb liever Onyekuru dan hem.+: 42
-: 0
R: 167
Level 3

Wordt zoals lens

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen