Simone Laurelli: "We hebben geen enkel bod ontvangen voor Diagne"


adepo
Mbaye Diagne zal de komende transferperiode niet vertrekken volgens zijn zaakwaarnemer. Simoene Laurelli, de belangenbehartiger van de spits, reageerde daarmee op de geruchten dat enkele Arabische clubs Diagne zou willen aantrekken.

"Ik moet de geruchten met betrekking tot Diagne en Arabische clubs ontkennen", vertelde Laurelli in gesprek met Sabah. "Er is geen contact geweest met de clubs uit Saudie Arabie of met andere clubs.”

"Hij is gelukkig in Istanbul en hij wil daar graag blijven. Zijn relatie met trainer Terim is geweldig", aldus Laurelli. Diagne heeft bij de Turkse topclub, nog een contract tot medio 2023.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Fake news. Diagne had onlangs deze manager ingeruild voor die van Gomis.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen