Transferupdate Galatasaray (07-06-2019)


fatihterimdenkt1
Galatasaray heeft 3 miljoen euro geboden voor de 10 miljoen euro kostende Vedat Muriqi en Deniz Türüc.
Ondanks dat Galatasaray heel graag Ibrahimi wil vastleggen, staat deze transfer in de ijskast, omdat de transfer ongeveer 25 miljoen euro voor 4 jaar gaat kosten. Men is nog wel in gesprek voor Banega. De bestuursleden van Galatasaray proberen de kosten omlaag te trekken. Anderson Talisca staat, ondanks dat de Turkse media hierover geruchten heeft verspreid, niet op de transferlijst. Gezien men een principeakkoord heeft bereikt met Sener Özbayrakli, is de transfer van Douglas (Sivasspor) in het water gevallen.

Verwacht wordt dat Galatasaray de transfers van Ryan Babel, Sener Özbayrakli en Jimmy Durmaz zaterdag bekend gaat maken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 1415
-: 0
R: 2101
Level 5

Baska hangi yavrular gelecek? Galatsaraya gidenler benim gozumde yavru, cici.


+: 361
-: 0
R: 840
Level 4

Aangezien Bulent Yildirim en Serkan Cinar met pensioen zijn moeten er inderdaad waardige vervangers komen+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5

Jimmy is de nieuwe Sinan/Yasin en als basisspeler van het Zweedse nationale elftal zeker niet minder.

Sener moet betekenen dat Mariano vertrekt anders is het nogal onbegrijpelijk. Zeker niet slecht, jammer genoeg is zijn nationaliteit waardevol.

Babel wordt effe kijken waar die gaat spelen. Zou goed kunnen dat hij als (2e) spits zal fungeren.

Kan alleen niet wachten op een Banega/Seri/Bra himi type transfer.


+: 1079
-: 10
R: 2024
Level 5

Jimmy is eeuwig bankzitter bij het Zweedse elftal. Zelfs even met de dood bedreigd geweest na die vrije trap die hij veroorzaakte op het WK. Daarom nog steeds geen slechte transfer, zolang zijn contract maar geen 3 jaar ofzo is.

Sener is gewoon troep. Een heel seizoen met Linnes en Sener overleven is gewoon onbegonnen werk. Wat ik eerder denk ik dat Mariano en Nagatomo gewoon blijft, dat Linnes inspringt als 1 van beiden zich blesseert en dat Tasdemir en Sener er dan nog zijn als extra back-up ofzo.


Babel moet als tweede spits spelen. Niet als vervanger van Onyekuru. Zeker niet. Het was altijd het pijnpunt van Besiktas en Fener dat zij nooit een snelle winger hadden, laten wij daar aub ook niet in meestappen.


+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5

Ömer is ook nog niet vertrokken hè, hebben we echt 6 backs nodig? Ik vind dat we het gewoon bij 2 per positie moeten houden.

En het is zeker zonde als je dan 3 buitenlanders gebruikt. Sener is (helaas) de beste Turkse rechtsback die we op dit moment kunnen halen en waarvan we zo een beetje weten wat we kunnen verwachten.

Ondertussen gewoon goed scouten of uit eigen jeugd Emirhan Civelek bijvoorbeeld een kans geven. Ik denk ook gewoon dat Linnes zo een beetje alles zal spelen.


+: 1079
-: 10
R: 2024
Level 5

Ömer gaat echt niet meer spelen. Ik wil die 3 buitenlanders zeker houden met het oog op de Champions League, wat als we geblesseerden krijgen? Kan je je voorstellen dat Sener op Hazard moet verdedigen? Of Emre Tasdemir tegenover Sterling? Emre en Sener kunnen heus wel enkele potjes spelen in de competitie en beker ofzo, er zal veel meer gerouleerd worden volgend jaar. We gaan niet alweer zoals dit jaar een heel seizoen kunnen overleven met 13 spelers ofzo.+: 5
-: 0
R: 21
Level 1

Mannen hatem ben arfa komt om 00:15 naar istanbul om bij fenerbahçe te tekenen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen