Transferupdate Galatasaray (07-06-2019)


fatihterimdenkt1
Galatasaray heeft 3 miljoen euro geboden voor de 10 miljoen euro kostende Vedat Muriqi en Deniz Türüc.
Ondanks dat Galatasaray heel graag Ibrahimi wil vastleggen, staat deze transfer in de ijskast, omdat de transfer ongeveer 25 miljoen euro voor 4 jaar gaat kosten. Men is nog wel in gesprek voor Banega. De bestuursleden van Galatasaray proberen de kosten omlaag te trekken. Anderson Talisca staat, ondanks dat de Turkse media hierover geruchten heeft verspreid, niet op de transferlijst. Gezien men een principeakkoord heeft bereikt met Sener Özbayrakli, is de transfer van Douglas (Sivasspor) in het water gevallen.

Verwacht wordt dat Galatasaray de transfers van Ryan Babel, Sener Özbayrakli en Jimmy Durmaz zaterdag bekend gaat maken.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1440
-: 0
R: 2155
Level 5

Baska hangi yavrular gelecek? Galatsaraya gidenler benim gozumde yavru, cici.


+: 688
-: 0
R: 1294
Level 5

Aangezien Bulent Yildirim en Serkan Cinar met pensioen zijn moeten er inderdaad waardige vervangers komen+: 5
-: 0
R: 22
Level 1

Mannen hatem ben arfa komt om 00:15 naar istanbul om bij fenerbahçe te tekenen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen