Galatasaray en Beşiktaş strijden om Nazım Sangare


nazim
De kans dat Marcao gaat vertrekken bij Galatasaray is groot.
Daarom wil de Turkse topclub die positie gaan vullen met Nazım Sangare. De 25-jarige rechtsback staat tot medio 2020 onder contract bij Antalyaspor, maar ziet een overgang naar een club in Istanbul wel zitten. Galatasaray heeft een bod van 1 miljoen euro uitgebracht, terwijl Beşiktaş de transfer voor 2 miljoen euro wil afronden. Beşiktaş wil Nazım Sangare als vervanger voor Gökhan Gönül halen. De onderhandelingen zijn gaande.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

Zulke spelers moet je vinden wanneer ze 250-300 duizend kosten. Meer dan 1 miljoen zou ik niet betalen. Zelfde geldt ook voor Taylan Antalyali.


+: 129
-: 10
R: 492
Level 3

Die achter naam doet me denken aan antalya.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen