Hakan Çalhanoğlu: "Galatasaray en ik? Ik blijf …..


ahakj
Hakan Calhanoglu heeft beloofd dat hij AC Milan niet gaat verlaten totdat zijn contract is afgelopen. 

Dit liet de Turkse middenvelder weten tegenover TRT SPOR. Het nieuws met betrekking tot Hakan is echter opmerkelijk, de 25-jarige middenvelder staat namelijk in de belangstelling van Galatasaray.

“Ik blijf bij Milan tot de laatste dag van mijn contract. Het is zijn allemaal geruchten dat ik naar Galatasaray ga", aldus de gewilde Hakan. "Ik ben Milan dankbaar voor alles wat ze hebben gedaan voor me. Ze hebben me geholpen op de moeilijkste momenten en ik heb geen interesse om te vertrekken. Ik blijf bij Milan."

"Milan heeft van een groot aantal clubs biedingen voor mij ontvangen, maar ik wil niet weg", vervolgde de Turk. "Ik vind dit niet het moment om weg te gaan. Ik ben nog maar 25 jaar en ik voel me hier goed, daarom blijf ik hier", lichtte de middenvelder zijn beslissing toe.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen