'Galatasaray ligt Fenerbahçe dwars om Juan Mata'


ajuui
Juan Mata zal na het seizoen vertrekken bij Manchester United, zijn aflopende contract werd er niet verlengd. Een terugkeer naar zijn geboorteland leek in de maak voor de Spanjaard. 

The Red Devils hebben plannen om te renoveren, maar veel hangt ook af van de toekomst van bepaalde spelers. Duidelijk is wel dat Juan Mata, Alexis Sanchez en Herrera in aanmerking komen voor een vertrek. 

Volgens Sky Sports én de BBC is Mata in gesprek met Fenerbahce en Galatasaray.

De 31-jarige Mata kan gezien zijn situatie alle opties rustig bekijken. Probleem voor Newcastle is echter wel zijn salaris van 140 duizend pond per week. Daarnaast moeten ze concurreren met onder meer Valencia en Fenerbahce.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 4
-: 0
R: 43
Level 1

Beter skipp

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen