Belangrijke mededeling

 

"Wij vroegen 10 miljoen euro, Galatasaray gaf 2,5 miljoen euro"


vedatmuriqi
Yılmaz Bal, sportief directeur van Rizespor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben van Galatasaray en Fenerbahçe een mondeling bod ontvangen. Over de transfer van Vedat Muriqi gaan er veel geruchten rond. Iedereen roept maar een bedrag die ze zelf hebben verzonnen. Wij hebben aan Toulouse 10 miljoen euro gevraagd. De Franse club heeft ons geld, voetballers en een doorkooppercentage aangeboden. Wij vroegen ook 10 miljoen euro van Galatasaray. Galatasaray was bereid om 2,5 miljoen euro te geven. Er zit wel een groot verschil tussen vraag en aanbod. Wij hebben het niet over een spelersruil gehad. Wij willen op dit moment ook geen speler van Galatasaray. De transfer kan doorgaan als Muriqi het wil, maar het verschil moet wel kleiner worden."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

hij gaat waarschijnlijk toch nooit spelen


+: 1585
-: 0
R: 3500
Level 5

Uha lan 10 miljoen euro, voor 10m euro kan je Falcao halen. Tövbe Tövbe.
Rizespor zijn selectie is niet eens 10m euro waard.+: 5681
-: 0
R: 8943
Level 5

Yuh 10 miljoen, adam 17 gol atti in de Turkse Lig niet in de Premier League


+: 238
-: 0
R: 896
Level 4

ik zou hem per direct ruilen voor diagne


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

10 mil is te veel , hoog uit 3/4 , en anders naar de jeugd of een jonge speler hale , als die ooit kampioen wil worden inde super lig dan is dit zijn kans , met die scheve vogels zal de kans veel kleiner zijn


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5
+1

´De Franse club heeft ons geld, voetballers en een doorverkoopperc entage aangeboden´ :lol: :lol: :lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen