Belhanda: "Ik dacht dat Fenerbahçe de grootste club van Turkije was"


abilli
De Marokkaanse middenvelder van Galatasaray, Youness Belhanda maakte nogal interessante uitspraken tegen over Sporx.

"Ik ben heel erg blij dat ik bij deze mooie club kan blijven voetballen. Ik ben ervan overtuigd dat ik mezelf bij Galatasaray kan blijven ontwikkelen en zo een betere voetballer kan worden", zegt Belhanda tegenover Sporx.
"Het is een leerzaam, maar vermoeiend seizoen geweest. Ik ga me de komende weken opladen voor het nieuwe seizoen. Ik wil volgend seizoen het liefst alle wedstrijden spelen, want door wedstrijden te spelen kan ik me ontwikkelen. Ik wil helpen Galatasaray terug te brengen naar het niveau waar het thuishoort in Europa."

“Toen ik bij Montpellier speelde kreeg ik een bod van Fenerbahce en ik dacht dat Fenerbahce de grootste club van Turkije was. Maar niet dus,” aldus lachend Belhanda.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3
+9

fener is de grootste galatasaray de corruptste


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

de helft van je stellingen kloppen+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

..maar dat is Beşiktaş :bjk:


+: 195
-: 0
R: 927
Level 4

Wat een kameel kop is het ook


+: 53
-: 0
R: 116
Level 3

Effe serieus man stop met haten hahaha jullie kunnen er niet tegen dat Galatasaray elke keer kampioen wordt en verzinnen ieder jaar weer smoesjes ben benieuwd wat jullie volgende smoesje is wanneer we weer kampioen worden.


+: 80
-: 0
R: 325
Level 3
+4

Toen besiktas 2x achtermelkaar kampioen werd hoorde ik niemand "smoesjes" gebruiken ,omdat ze gwn terecht kampioen werden net mooi voetbal+: 168
-: 0
R: 674
Level 4

Rot op met je mooi voetbal, Gs is gentlemen endat blijkt elke keer maar weer Drm hebben ze niet hun bek opengetrokken , het feit dat bjk toen kampioen werd had meer te maken met het vorm van Gs toen, we verkeerde toen in zware tijden maar sinds die problemen zijn opgelost blijkt iedereen nu kansloos als ze tegen gs moeten opnemen , en dan moet je ook karakter kunne tonen en gentlemen zijn maar dat is bij fbjk ver te zoeken , ordan Ne bok oldunuzu beli oldu, ga maar lekker uithuilen, Gs heeft jullie goed gepakt dit jaar je hebt geen recht om die bek open te trekken


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Baklava noktayi koymus. Dat snappen die pipos niet want laatste keer dat ze met goed voetbal en zonder politieke spelletjes kampioen werden waren ze niet eens geboren


+: 1
-: 0
R: 6
Nieuw

Belhanda je praat te veel, bu adamı bir an önce satmamız lazım yoksa elimizde patlar..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen