Belangrijke mededeling

 

Het aftellen is begonnen bij Galatasaray


ryanbabel
Bij Galatasaray heeft men zich volledig gericht op het binnenhalen van nieuwe spelers.
Men wil voornamelijk spelers halen zijn transfersom en het gaat voornamelijk om buitenlandse voetballers. De Turkse topclub heeft zo goed als zeker een akkoord bereikt met Ryan Babel en Şener Özbayraklı en het wachten is op een officiële KAP-melding. Ook heeft men een principeakkoord bereikt met Jimmy Durmaz. Altay Bayındır, de 21-jarige doelman van Ankaragücü moet achter Fernando Muslera als tweede doelman functioneren. Gezien er nog geen officieel bod is uitgebracht op Belhanda, wordt er verwacht dat hij wel wordt aangemeld op de spelerslijst van de Champions League.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 491
-: 0
R: 1777
Level 5
+2

Aub niet met Belhanda de CL in! Hij komt zwaar te kort in de CL ik heb liever een echte nummer 10 die veel assists geeft


+: 1195
-: 10
R: 2248
Level 5

Nummers 10 zijn gewoon uitgestorven jammer genoeg...+: 101
-: 0
R: 550
Level 4

Allemaal flop-spelers. Veel plezier ermee.


+: 1859
-: 0
R: 2442
Level 5
+1

Bab0le is goed, de rest is poep


+: 1
-: 0
R: 6
Nieuw

Het gaat voornamelijk om buitenlandse voetballers? En dan staat er 3 turken en 1 buitenlander in de topic. Wat een achterlijke mensen hiero :facpal:


+: 73
-: 0
R: 276
Level 3

Babel zou ik niet eens zo erg vinden, maar Durmaz en Şener..+: 5328
-: 0
R: 6508
Level 5

Ik zou proberen om Onyekuru nog een jaartje proberen te huren en Babel als backup gebruiken.

Ik hoef Sener niet bij ons te zien.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen