Galatasaray weigert salariseis van twee miljoen euro


asskes
Galatasaray is dit seizoen kampioen geworden in Turkije en kan zich dus weer volop versterken met nieuwe spelers.

Na de transfer van Ryan Babel, wil de Turkse topclub zich nu gaan versterken met Deniz Türüç van Kayserispor. De 26-jarige Turkse aanvaller moet achter Mbaye Diagne en Mitroglou als derde aanvaller functioneren. Kayserispor vroeg 10 miljoen euro voor de in Nederland geboren Turkse aanvaller, maar is inmiddels gezakt naar 5 miljoen euro. De transfersom leek een obstakel, maar volgens laatste berichten wil Deniz Turuc twee miljoen euro per jaar aan salaris en Galatasaray wil dat bedrag niet betalen aan de aanvaller.

De Turkse topclub weigert om twee miljoen euro te betalen en zint op een salaris van ruim 1,5 miljoen euro. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 593
-: 0
R: 1208
Level 5

Goed bezig bestuur. Ik wil hem niet omdat hij is geil op geldwolf


+: 8
-: 0
R: 85
Level 2

Het verbaast mij gewoon dat het bestuur niet direct akkoord gaat met zijn eis :). Had eerder verwacht dat ze hem 44 mil p/jaar zouden bieden.+: 98
-: 0
R: 537
Level 4

Wat is Deniz Turuc toch een overrated voetballer.


+: 1856
-: 0
R: 2419
Level 5

Deniz Turuc kan goed als derde aanvaller dienen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen