Belangrijke mededeling

 

'West Ham United en Galatasaray willen Milan-miskoop Calhanoglu'


ahakes
Hakan Calhanoglu staat voor een transfer naar Turkije of Engeland. 

Volgens Turkse en Engelse media zouden West Ham United en Galatasaray zich bij AC Milan hebben gemeld voor de Turkse international. Calhanoglu twee jaar geleden voor 20 miljoen euro overgenomen van Bayer Leverkusen, maar een succes is de overgang naar San Siro nog niet geweest. 

Het gaat sowieso niet heel lekker met AC Milan. De club kocht aan het begin van het seizoen voor tientallen miljoenen aan spelers, maar dat levert tot nu toe slechts een 5e plek op. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Miskoop?

Die jongen doet het daar gewoon goed en is basisspeler..


+: 73
-: 0
R: 276
Level 3
+1

Calhanoglu & miskoop? Hakan heeft echt een goed seizoen achter de rug.

Zo zie je maar dat de “redactie” van TV.net gewoon amateuristisch is en artikelen met wat negatieve teksten gelijk voor clickbait er op gooien.+: 101
-: 0
R: 550
Level 4

Hakan heeft in 46 wedstrijden 4 goals en 13 assists gemaakt! 3.547 speelminuten gekregen. Dat is geen miskoop.


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

1 van die eigenaren of trainers was een miskoop

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen