'Arsenal, Manchester United en City in gesprek voor Ozan Kabak'


astuy
Volgens het nieuws van Sporx zijn Bayern, Arsenal, City, Tottenham en Manchester United in gesprek met Stuttgart voor de transfer van Ozan Kabak. 

Naast die clubs zijn ook Real Madrid en Atletico Madrid geïnteresseerd in de 18 jarige Turkse centrale verdediger. Het bedrag wat de Engelse clubs willen geven is ongeveer 20 miljoen pond. De gesprekken tussen alle clubs zijn nog gaande. 

Het lijkt erop dat de hoogste bieder er met Ozan Kabak er vandoor zal gaan.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 1856
-: 0
R: 2419
Level 5

Ozan Kabak is goed, maar ik denk dat hij eerst voor een subtop moet spelen. Daarna pas voor een Europese topclub. Het is nog te vroeg.


+: 98
-: 0
R: 537
Level 4

Hij heeft twee/drie goede wedstrijden gespeeld, en de media heeft hem gelijk de beste verdediger van de wereld gemaakt. Wat een flopspeler.+: 487
-: 0
R: 1767
Level 5

Ozan is pas 19 jaar en jij noemt hem een flop? Heb je wel gezien hoe slecht Sadik en Serdar zijn? Dat noem je pas flop spelers.


+: 12
-: 0
R: 23
Level 1

Serdar is nog redelijk sadik is wel bad maar strijd wel eerlijk. Maar als die alev ozan flop noemt zegt genoeg over zn verstand


+: 72
-: 0
R: 272
Level 3

Hij heeft prima gepresteerd voor een 18-jarige in zijn eerste seizoen als prof-voetballer . Als hij lekker blijft voetballen in Duitsland kan hij ver komen :)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen