'Galatasaray akkoord over transfers voor drie spelers'


aske

Galatasaray heeft volgens BeinSports akkoord met Jimmy Durmaz, Ryan Babel en Şener Özbayraklı.


Alledrie de spelers komen transfervrij over van hun clubs. De 30-jarige vleugelaanvaller Jimmy Durmaz zal transfervrij de overstap doen van Toulouse naar Galatasaray. Er is inmiddels al een akkoord bereikt tussen beide partijen. De transfer van Ryan Babel naar Galatasaray is al rond en er wordt gesproken over de laatste details.

BeinSports meldt ook dat Galatasaray een akkoord heeft bereikt met Sener Ozbayrakli. De transfervrije speler van Fenerbahce heeft een mondeling akkoord bereikt met Fatih Terim.

Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Babel is welkom. Al heb ik liever een ander type flankaanvaller. Die andere twee zwanworsten mag je naar Basak doorsturen.


+: 1856
-: 0
R: 2419
Level 5

Wij gaan knallen met Ryan Babel!!!!+: 98
-: 0
R: 537
Level 4

Goed zo Galatasaray, ga maar de restjes van Besiktas en Fenerbahçe halen.


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Tolga Cigerci, Serdar Aziz, Tolgay Arslan :-*


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

“ Restjes van Besiktas en Fenerbahce “. En dat zegt een club supporter die ; Gokhan Gonul / Tolga Cicergi / Tolgay Arslan / Serdar Aziz heeft opgepikt bij zijn concurrenten ? amk salagi


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Gonul?

Je bedoelt die wereldtopper Koybasi

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen