'Selcuk Inan accepteert salarisverlaging en tekent voor 500.000 euro'


aselcok
Selcuk Inan tekent binnenkort een nieuw contract dat hem tot 2020 bindt aan Galatasaray. 

Selcuk Inan had een aflopende contract, maar heeft besloten om dat open te breken. Maar belangrijker dan de verlenging van zijn contract is het feit dat Selcuk Inan akkoord is gegaan met een salarisverlaging. De middenvelder verdiende afgelopen seizoen nog 2,9 miljoen euro. 

In het seizoen 2019/2020 gaat Selcuk voor 500.000 euro spelen bij Galatasaray.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 18489
-: 0
R: 21228
Level 6

Slim van beide kanten, hoger dan een Kasimpasa zal Selcuk niet spelen als hij bij GS vertrekt. Iemand die de club beter kent en die Terim meer vertrouwt zal de club ook niet vinden, dus met zo’n salaris is het goed geregeld.


+: 1195
-: 10
R: 2241
Level 5

Echt jammer dat hij wellicht stopt over een jaar. Is deze dagen regelmatig nog van waarde. We hebben Sneijder jammer genoeg geen mooi afscheid gegeven, hopelijk maken we hier niet dezelfde fout.

Erna mag hij aansluiten bij de technische staf+: 168
-: 0
R: 674
Level 4

Dit is clubliefde helal olsun

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen