Santos biedt 1,5 miljoen euro voor Mariano, Galatasaray wil 3,5 miljoen euro


mariano
Mariano was de afgelopen 2 jaar een basisspeler bij Galatasaray en heeft een grote toegevoegde waarde gehad voor de Turkse topclub.
Toch vindt de 32-jarige Braziliaan dat het hoog tijd is om naar zijn vaderland te keren. Santos heeft onlangs een bod van 1,5 miljoen euro uitgebracht om Mariano, maar Galatasaray zou het bod hebben afgewezen. De Turkse topclub wil maar liefst 3,5 miljoen euro voor de Braziliaanse rechtsback en geen cent minder. Galatasaray wil Mariano ook verkopen, want ze willen namelijk af van de 2,3 miljoen euro aan jaarsalaris. De onderhandelingen zijn gaande.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen