Transfervrije Selcuk Inan in gesprek over nieuw contract: 'Van 3 miljoen naar 1,5 miljoen euro'


asslo
Een verrassende wending bij Galatasaray: Selcuk Inan mag blijven als hij de helft van zijn salaris inlevert bij Galatasaray. 

Selcuk Inan zal in de komende dagen de gesprekken met Galatasaray over een contractverlenging hervatten. Volgens de Turkse pers verwacht de Turkse international een flinke salarisvermindering.

Selcuk gaat er financieel wel flink op achteruit. Het huidige salaris van Selcuk ligt op 3 miljoen euro, volgens de Turkse pers biedt Galatasaray de 34-jarige middenvelder een 1-jarige contract van 1,5 miljoen euro.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 168
-: 0
R: 674
Level 4

Op zich geen slechte zet met zijn ervaring oa en aangezien we brede selectie nodig hebben is het niet verkeerd vooral omdat die salaris inleverd , hij kan nog van waarde zijn


+: 237
-: 0
R: 893
Level 4

Hij is totaal niet goed meer. Je kan hem alleen gebruiken voor bekerwedstrijde n. Wil je daarvoor 1.5 mil betalen lijkt mij niet slim.+: 12
-: 0
R: 34
Level 1

Zet gewoon een jeugdspeler op de CM positie ipv deze overbetaalde nietsnut.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen