'River Plate bereidt nieuw bod op Fernando Muslera voor'


amusles
Al geruime tijd zit River Plate achter Fernando Muslera aan en de Argentijnse topclub blijft proberen om de Uruguayaanse doelman nog deze zomer naar Buenos Aires te halen. 

De Argentijnse club zou bezig zijn een nieuw bod(12 miljoen euro) op de doelman van Galatasaray voor te bereiden. Het is bekend dat Muslera, openstaat voor een vertrek uit Istanbul. 

Het is evenwel de vraag of het in zomer nog van een overgang komt, aangezien Muslera nog een contract beschikt in Istanbul tot medio 2021.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 487
-: 90
R: 980
Level 4
H09

15m euro

:sos: :sos: :sos:


+: 5186
-: 0
R: 4309
Level 5

Dikke vette onzin. Hoe komt een Argentijnse club überhaupt aan 12 miljoen, hun economie is bijna erger dan die van Turkije.+: 125
-: 0
R: 529
Level 4

Dat zegt niks toen Real Bale kocht hadden ze ook 100 mil geleend van de bank , vlak daarvoor had Brussel 5 miljard geleend aan de banken in Spanje , omdat ze dreigde failliet te gaan , blijkbaar hebben de clubs andere middelen om oa transfers te realiseren oa ook sponsor etc , btw Turkse clubs hebben ook gewoon spelers gekocht in de moeilijke tijde van ons economie


+: 585
-: 0
R: 1177
Level 5

Muslera gaat nergens heen. Anders 200 miljoen euro

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen