Dodelijk trio op komst voor Galatasaray


babelfalcaoribery
Galatasaray gaat zich binnenkort versterken met Ryan Babel (32), Falcao (32) en Franck Ribéry (36).
Althans, dat meldt NVTSPOR. Franck Ribéry en Ryan Babel hebben de transfervrije status en Falcao heeft tot medio 2020 nog een doorlopend contract bij Monaco. Voor alle drie heren heeft Galatasaray een 1+1 jarig contract liggen die per direct getekend kan worden. De onderhandelingen over salarissen zijn nog gaande.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 74
-: 0
R: 363
Level 3
+1

Noem je dit dodelijk trio? het zijn gewoon geldwolven.om te cashen.die babel stelt geen ruk meer voor daarom gaat tie naar gs om te cashen.


+: 2
-: 0
R: 41
Level 1
+1

Ze zijn eindelijk rijp genoeg voor Turkije!+: 18286
-: 0
R: 20919
Level 6

Ribery kan wel, maar Babel en Falcao zijn te jong.


+: 5192
-: 0
R: 4310
Level 5

Waarschijnlijk is alleen Babel waar, maar ik ben zeker niet tegen 1 of 2 oudere wereldspelers. We hebben toch een relatief jong elftal, een beetje ervaring mag heus wel. Vooral als we in Europa echt een verschil willen maken.

Overigens betekent leeftijd bij een 1-jarig transfervrij contract echt helemaal niks als ze gewoon nog kunnen voetballen. We huren toch ook gewoon spelers voor een jaartje de hele tijd?

Mensen zitten steeds op de automatische piloot te denken aan "oud = slecht" zonder de voor- en nadelen echt met elkaar te vergelijken. De kwaliteit van sommige van deze namen wordt echt onderschat.


+: 4897
-: 0
R: 9311
Level 5

Hahahah bunlar mı dodelijk trio hahahaha. Bunlar ancak cebini doldurmaya geliyorlar. Yemişim böyle dodelijk trio.


+: 11260
-: 0
R: 11404
Level 5
+3

Toen ik de titel las dacht ik aan Umit Ozturk, Alper Ulusoy en Bulent Yildirim.+: 1
-: 0
R: 8
Nieuw

jaja tegen galatasaray werd ook fouten gemaakt zoals fenerbahce galatasaray 1-1 ali palibiyik


+: 9347
-: 0
R: 14274
Level 6

Ik denk niet dat Babel en Ribery het beter zullen doen dan Onyekuru en Feghouli. Babel zal zijn bijdrage leveren, maar Ribery is al op leeftijd en niet meer zo fit en beweeglijk als vroeger.


+: 125
-: 0
R: 531
Level 4

Kim gelirse gelsin Nasil olsa yine Sampiyon olurUz , maar denk na dit seizoen Gs niet meer te houden is, voor Ons is kampioenschap bijzaak geworden , onze doel is Europese prijs , dat is een verschil tussen Gs en de rest , Galatasaray is grootste club van Turkije dat is de realiteit


+: 578
-: 0
R: 2167
Level 5

Dodelijk duo met rug pijn.+: 125
-: 0
R: 531
Level 4

Vooral door het tillen van prijzen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen