VIDEO: Schitterende beelden van het 22ste kampioenschap van Galatasaray!


ashit
PRACHTIGE SFEERBEELDEN: Galatasaray Kampioen 2018/2019!

Galatasaray pakte vorige weekend officieel de titel in de Super Lig, en dat werd op meerdere wijze gisteren in het stadion, en stad op fantastische wijze gevierd. Hier een aantal schitterende beelden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 5192
-: 0
R: 4310
Level 5

Veel mooie en leuke momenten, maar jammer genoeg ook een stevige dosis cringe af en toe. Vooral de musikanten zijn meestal bagger. Ook technisch ging er vaak wat fout. Media en entertainment snappen ze helaas vrij weinig van.

Ondanks die mindere punten bleef het een leuke avond natuurlijk. Zeker met de voetballers erbij.

En ik weet niet of admin het door heeft maar Mustafa Cengiz heeft Fatih Terim live een contract van 5 jaar laten tekenen. Best belangrijk nieuws.


+: 706
-: 10
R: 1546
Level 5

Fetullah gülen+: 5117
-: 0
R: 6209
Level 5

Ersun Yanal: “Galatasaray’ı şampiyonluktan ettik”


+: 1079
-: 10
R: 2029
Level 5

Turken weten echt niet hoe ze sfeer moeten maken. Nodig lekker Armin Van Buuren ofzo uit in plaats van die domme playbackende Turkse zangers. Ook enorm amateuristische fouten bij de techniek.

Beste moment van de avond was natuurlijk de contractverleng ing van Terim. Wat een baas zet van Cengiz om dat zomaar even voor 50000 man te doen.


+: 1
-: 0
R: 5
Nieuw

Fatih terim 5 sene!!! :yip: d

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen