Belangrijke mededeling

 

Ryan Babel heeft 'duizenden' doodsbedreigingen ontvangen


ryanbabelgs
De transfer van Ryan Babel naar Galatasaray kan in het water vallen. De Nederlandse voetballer heeft 'duizenden' doodsbedreigingen ontvangen. Dat vertelt Babel zondag in gesprek met het Algemeen Dagblad.
“Ja, ik heb veel heftige reacties voorbij zien komen op sociale media, maar ben er niet van geschrokken. Doodsbedreigingen? Ja, ook in de duizenden wel, dat gaat nou eenmaal zo deze tijd dat mensen hun emoties heel makkelijk kunnen uiten in het openbaar. Ik snap uiteraard wel dat mijn stap gevoelig zou liggen, maar ik ben niet de eerste die 'm maakt en ik vind dat men het nooit te persoonlijk moet maken. Als het Galatasaray wordt, is het niet bedoeld om mijn oude club dwars te zitten. Het is een competitie waar geen uitwedstrijd makkelijk is. Je kunt ook - met alle respect - op mijn leeftijd pak 'm beet PEC Zwolle-uit spelen met een Nederlandse club. Maar ik ben van nature avontuurlijk ingesteld. Dat lees je af aan mijn hele carrièreloop.”

Er gaan geruchten rond dat Ryan Babel in gesprek is met een ploeg uit de Eredivisie.
Bron: AD.nl
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

GS biedt hem wel waar die om vraagt, het is een professionele voetballer, natuurlijk gaat hij naar de hoogste bieder. En als jij gasten als Necip, Larin, Pektemek, enz. salarissen van 1.5, 1.7 miljoen betaald, is het logisch dat Babel 2.1 miljoen niet genoeg vindt. Hier hebben ze zelf voor gezorgd.

Ik geloof overigens niet dat hij doodsbedreiging en krijgt, hij zoekt weer aandacht. Feyyaz, Sergen, Tümer rakiplerde oynadi, Babel kim aq.


+: 11451
-: 0
R: 11642
Level 5

Als er met Emre B en GG77 niks is gebeurd hoeft Babel geen zorgen te maken.+: 66
-: 0
R: 298
Level 3

Ik zie Babel een jaartje goed spelen omdat hij (wss voor het laatst) naar het EK wil gaan. Sonra yan gelip yatar bence.


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

Vallahi ayip. Hij is een prof en mag zelf bepalen waar hij voetbalt.


+: 1051
-: 0
R: 2135
Level 5

Hicte ayip felan degil. Dit is normaal in Turkije. Als er een speler van Gala naar Besiktas komt dan krijgt die speler ook doodsbedreiging en. Wij turken zijn nou eenmaal emotioneler dan de rest van de wereld

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen