Ryan Babel: “Maar er wordt ook met andere clubs gesproken”


ryanbabel
De transfer van Ryan Babel naar Galatasaray kan in het water vallen.
De Nederlandse voetballer heeft bevestigd dat de transfer nog niet rond is met Galatasaray. “Zij (Galatasaray) hebben op dit moment de beste papieren. Daar hoef ik geen geheim van te maken. Maar er wordt ook met andere clubs gesproken. Die kunnen nog de bovenliggende partij worden. Vooraf droom je groot, van clubs als FC Barcelona. Dat doet elke speler. Op een gegeven moment ga je bijschaven. Als ik vandaag de dag terugkijk... Ik ben 32 jaar, speel weer in het Nederlands elftal. Dan mag je wel trots zijn. Dat (Hoffenheim) was echt vanwege het Nederlands elftal. Had ik niet moeten doen. Bij Liverpool veranderde veel. Nieuwe trainer, spelersverkopen, nieuwe directie. Ik had achteraf toch wel mogelijkheden gezien om daar stappen te maken. Het is een bonus voor mij. We hebben de komende jaren veel om naar uit te kijken. Ik hoop er zo lang mogelijk bij te blijven.”
Ryan Babel, die eerder voor Kasimpasa en Besiktas uitkwam, beschikt over een aflopend contract bij de Engelse degradant Fulham en is op zoek naar een nieuwe club. Galatasaray zou alweer de negende werkgever worden in de loopbaan van Babel. Naast Turkije maakte hij ook avonturen mee in Nederland (Ajax), Engeland (Liverpool, Fulham), Duitsland (Hoffenheim), de Verenigde Arabische Emiraten (Al-Ain FC) en Spanje (Deportivo La Coruña).
Bron: Nos.nl
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 9
-: 0
R: 47
Level 1

Hij hoeft niet per se te komen. Maar als ie naar Galatasaray komt is ook wel leuk. Blijft een speler met goede kwaliteiten

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen