'Falcao eist 12 miljoen euro salaris van Galatasaray'


afalco
AS Monaco lijkt serieus te moeten vrezen voor een vertrek van Radamel Falcao.

De spits gaat binnen enkele dagen samen met zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes met de club in gesprek over zijn toekomst, meldt Franse media.

Falcao heeft zijn zaakwaarnemer speciaal naar Frankrijk gehaald om duidelijkheid te krijgen over een eventuele transfer. Het is een publiek geheim dat de Colombiaanse international het niet naar zijn zin heeft bij AS Monaco en een transfer wel ziet zitten. 

Een salaris van ruim 12 miljoen euro zonder bonussen schrikt enkele clubs toch wel af. De Colombiaan wil een 3-jarige contract en een jaarsalaris van 4 miljoen euro zonder bonussen. Faclao heeft nog een contract tot medio 2020 bij As Monaco. Toch zou Galatasaray concreet in de markt zijn voor de 33-jarige Falcao. 

Naast Galatasaray tonen Atletico Madrid en Valencia ook interesse in Falcao.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 4
-: 0
R: 43
Level 1

Goeie deal


+: 60
-: 100
R: 81
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 2
-: 0
R: 31
Level 1

Galatasaray heeft nieuwe spelers nodig overal. Een nieuwe spits Diagne kan natuurlijk niks. Het hele middenveld is opzich een probleem. En Mariano moet meer contact hebben met iedereen om goeie ballen te geven. En de verdediging is zwak. En de keeper is de beste.


+: 168
-: 0
R: 674
Level 4

Ya [****] gitsin hij heeft afgelopen jaren niks laten zien en is na die zware blessure nooit meer hetzelfde geweest


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Gs kan dat natuurlijk nooit betalen

Al het geld is op na de transfers van Arda Kardesler, Bulent Yildirim, Suat Arslanboga en Serkan Cinar.


+: 13
-: 0
R: 55
Level 2

A sporu açsana :lol:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen