Officieel: Europees voetbal dreigt voor Fenerbahçe na mogelijk breken Financial Fair Play


uefas
Goed nieuws voor Galatasaray, maar slecht nieuws voor Fenerbahce.
De UEFA heeft officieel een melding gemaakt over Galatasaray dat de club de Fair Play regels in het seizoen 2018-2019 is nagekomen. De UEFA was niet tevreden over Fenerbahce en de club doorverwezen naar de controlecommissie.

Er is een onderzoek gestart omdat Fenerbahce mogelijk de Europees financiële regels aan de laars gelapt zou hebben. Uitsluiting voor Europees voetbal dreigt.

Beinsports meldt dat de UEFA al maanden onderzoek zou hebben gedaan naar Fenerbahce. De club zou de Financial Fair Play regels gebroken hebben. Twee weken geleden is de controlecommissie van de UEFA, die clubs onderzoekt die er verdacht van worden de financiële regels overtreden te hebben, in Nyon in Zwitserland bij elkaar gekomen om de bevindingen af te ronden.

UEFA, Finansal Fair Play anlaşması imzalayan Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili kararını açıkladı. 

UEFA'dan yapılan açıklamada, Galatasaray'ın 2018-19 sezonunda Finansal Fair Play anlaşmasının şartlarını yerine getirdiği belirtildi.

Açıklamada, 2016 yılının Mayıs ayında imzalanan anlaşmanın şartlarını karşılayamayan Fenerbahçe'nin ise bir üst kurula sevk edildiği kaydedildi. 

UEFA ayrıca, İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımının 2018-19 sezonunda anlaşma şartlarına uyduğunu ancak Portekiz temsilcisi Porto'nun hedeflerin bir kısmını gerçekleştiremediğini bildirdi.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 122
-: 0
R: 330
Level 3

hallo fener gaat toch nie naar europa league


+: 60
-: 100
R: 81
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 5327
-: 0
R: 6500
Level 5

Lekker voor jullie kut club.


+: 22
-: 0
R: 46
Level 1

oglum hoe durven jullie gs supporters fener te vuren jullie club is kampioen door de scheidsrechter elke week met 12 man spelen nog steeds grote mond wallah ga weg man wat een kut club die kakatasaray


+: 1883
-: 0
R: 4162
Level 5
+1

Omo torkoyodor golotosoroy lon mq

Wollon jollo bosoksohor on cl zon lon mq

Wat verwacht je van Gala supporters, zij spamden de Uefa dat ze Fenerbahce moesten schorsen in 2011.


+: 22
-: 0
R: 46
Level 1

Tmm je verw8 sws niks van tffsaray maar dat ze nog zo ruig doen jonge daar kan ik niet tegen+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Al gaat Fb niet naar Europa als ze een straf krijgen geldt het op moment dat Ze kwalificeren voor Europees voetbal, dus is het niet dit jaar , dan mogelijk volgend jaar of de jaar erop wanneer ze een ticket voor Europees voetbal hebben bemachtigd

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen