Kagawa aangeboden bij Galatasaray als vervanger voor Belhanda


kagawa5
Younes Belhanda is niet gelukkig bij Galatasaray.
De 29-jarige Marokkaanse aanvallende middenvelder wil graag vertrekken, maar zit aan een doorlopend contract vast die hem tot medio 2021 vastbindt aan Galatasaray. Ondanks dat Belhanda dit seizoen in 35 wedstrijden 4 goals en 10 assists heeft gemaakt, heeft men geen vertrouwen in Belhanda. 

Onlangs is Shinji Kagawa aangeboden aan Galatasaray. De 30-jarige Japanner heeft dit seizoen bij Besiktas 4 goals en 2 assists gemaakt en wil zijn carrière voortzetten bij Galatasaray.

De onderhandelingen tussen Borussia Dortmund en Galatasaray zijn gaande.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 9
-: 0
R: 42
Level 1

wat voor een onzin artikel is dit nou weer??
Belhanda niet gelukkig bij ons? men heeft geen vertrouwen in hem???


+: 168
-: 0
R: 674
Level 4

Die kagawa moet zeker komen , zo’n speler kunnen we goed gebruiken , over belhanda dat ze ontevreden zijn is niet waar, alleen gs wil nieuwe transfers maken en sommige spelers moeten plaats maken en Belhanda daar kunnen ze aan verdienen en zijn ze ook van ze salaris af

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen