Belangrijke mededeling

 

'Al Hilal en Galatasaray bereiken akkoord voor 9 miljoen euro'


abukk
AS Monaco en Nice willen Belhanda liever vandaag dan morgen presenteren, maar zullen wel enkele miljoenen op de tafel moeten leggen voor de Marokkaan.
Naast de Franse clubs toont Al Hilal ook interesse in Belhanda. Volgens Turkse krant Sabah is er zelfs een akkoord bereikt tussen Galatasaray en Al Hilal om een bedrag van ruim 9 miljoen euro.

De Turkse topclub wil af van zijn jaarsalaris van 3,4 miljoen euro en heeft besloten dat hij in de zomer mag vertrekken. Belhanda gaat een 3-jarige contract tekenen waarbij hij ruim 15 miljoen euro mag bijschrijven op zijn rekening.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Verkopen deze karakterloze nietsnut.

Hij verdient veel te veel voor het voetbal wat hij levert, plus hij is altijd een risicogeval met zijn agressie problemen.

alhoewel ik 9 miljoen toch niet een verkeerd bedrag vind mogen er nog wel wat bij. :-)

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen