Bijna officieel: Ryan Babel tekent voor 3 seizoenen voor Galatasaray


ryanbabel
Ryan Babel keert terug naar Turkije.
Ryab Babel gaat niet naar Besiktas, maar naar zijn aartsrivaal Galatasaray. De kersverse landskampioen Galatasaray heeft de 32-jarige aanvaller voor drie seizoenen vastgelegd. Babel gaat een miljoenensalaris verdienen in Istanboel. Babel verliet Besiktas in de winterstop en verkaste naar de Premier League, waar hij eerder al voor Liverpool uitkwam. Met Fulham degradeerde hij naar de Championship, maar met 5 goals en 4 assists viel de snelle aanvaller toch op. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (9) 


+: 1388
-: 10
R: 3051
Level 5

Goede transfer. Sponsored by Pennsylvania


+: 46
-: 0
R: 146
Level 3
+3

Toen jullie hem haalde was het gewoon goed maar wanneer galatasaray hem haalt is het feto geld.. vogelbrein ik hoef verder niks te zeggen+: 1388
-: 10
R: 3051
Level 5

Hij is weg omdat wij hem zijn gewenste salaris niet konden betalen. Jullie hebben een heilige geldkraan waardoor het wel mogelijk is.


+: 3367
-: 10
R: 9173
Level 5

Pak onze afdankertjes maar voor 3 mil per jaar.
Hij past goed bij corrupte Afrikalatasaray


Ben blij dat wij niet akkoord zijn gegaan met zijn belachelijke salariseisen.


+: 4
-: 0
R: 11
Nieuw

3 jaar is echt teveel dan is hij al 35?
en als hij als vervangen voor onyekuru word gehaald mag deze hele bestuur opstappen, als hij voor de bank is gehaaald mag hij komen maar dan nog is 2,5mil veel voor een bankzitter.
naast hem hebben we ook een 19 jarige talent gehaald uit Nigeria, hoop dat we meer talenten halen en minder opa's


+: 731
-: 0
R: 2438
Level 5

Niet slim om hem een 3 jarig contract aan te bieden en voor zo'n bedrag. Hij zal aankomende jaar zeker nog van toegevoegde waarde zijn, maar je ziet bij spelers op zijn positie dat je snelheid gaat inleveren waardoor je op de vleugels al niet meer effectief bent.

Ronaldo is niet voor niks in de spits gaan spelen en je ziet bij Quaresma 2 toen hij eerste jaar terug was, dat hij nog echt goed speelde omdat hij nog snelheid had. Nu kan hij een mooie kap beweging maken maar wordt hij snel weer ingehaald waardoor hij de bal snel moet afgeven.+: 2417
-: 0
R: 2653
Level 5

Domme transfer met zoveel geld...

Investeer in jonge spelers, niet zoveel geld verspillen voor de korte termijn. Haal bruma terug als huur of spelers als Yarmolenko. Zulke spelers kunnen zich herpakken in onze competitie.


+:
-:
R:
Nieuw
1

Yonetimin amk


+: 944
-: 0
R: 1959
Level 5

Prima voetballer. Kan veel voor ons betekenen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen