Video: Turkse fans vieren 22ste titel Galatasaray


gssampi3
Fans van Galatasaray vieren het tweede kampioenschap op rij van de Turkse voetbalclub. Galatasaray bleek thuis te sterk voor Basaksehir, dat tweede stond. De club uit Istanboel won zondag met 2-1 dankzij goals van Feghouli en Onyekuru.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 5041
-: 0
R: 9709
Level 5
+3

Kupaları sim siyah kir akıyor. Yıka yıka kir yine gitmez.


+: 12
-: 0
R: 27
Level 1

Zo zielig hoe al die vieze :bjk: en :fb: zeuren.
Wij zijn terecht kampioen en buyuk Cimbom!+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Niet te vergeten fans van Akhisar, Rize, Kayseri, en die 2 fans van Basaksehir.

Nee heel Turkije heeft weer gezien wat een smerige spelletjes jullie hebben gespeeld om kampioen te worden.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Heerlijk die Gejank van die bjk en fb , artik adam olun is tijd om te feliciteren , jullie hebben dit seizoen zelf gefaald , het was een hectische slot maar buiten dat heeft Gs 8 punten achterstand knap weggepoetst , basak heeft zelf de kampioenschap weggeven door die 8 punten te verspelen zo kun je het ook zien , dus Cimbom is terecht kampioen


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Op paar plaatsen hebben Gs fans klappen gehad. Dat is wat er gebeurt als je de boel oplicht..

Je denkt dat je gewonnen hebt maar je fans krijgen klappen en je imago is verpest en er blijven weinig mensen over die respect hebben..

Beter olun

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen