Belangrijke mededeling

 

Eerste transfer van Galatasaray: El Khayati?


elkhayatigs
Tijdens de wedstrijd tussen Galatasaray en Basaksehir had Galatasaray een opvallende toeschouwer op de tribunes.
Nasser El Khayati, de uitblinker van ADO Den Haag en stond na afloop zelfs ook nog eens op het veld. Er gaan geruchten rond dat de dertigjarige El Khayati die een Galatasaray-shirt droeg een principeakkoord heeft bereikt met Galatasaray. Hij deelde zelfs op sociale media foto’s met vriend Ömer Bayram en Younes Belhanda. Voor de wedstrijd zou El Khayati een rondleiding hebben gekregen in het stadion. 

Het contract van El Khayati loopt nog een jaar door, maar bij ADO Den Haag is er niets bekend over de interesse van Galatasaray. 

El Khayati heeft dit seizoen in 30 wedstrijden 15 doelpunten en 10 assists gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 18489
-: 0
R: 21234
Level 6

Leuke speler voor onze competitie, technisch en doelgericht, maar niet voor GS. Is het niveau van Malatyaspor, Antalyaspor, Alanyaspor enzv. Die statistieken zijn leuk en aardig, maar dat is de Eredivisie. Daar waar Enes Ünal in een seizoen 19 doelpunten en 4 asssits gemaakt had.


+: 9361
-: 0
R: 14462
Level 6

En in tegenstelling tot Khayati was Enes een groot talent met nog genoeg jaren voor jaren voor zich om nog beter te worden. Khayati is bezig aan zijn laatste seizoenen als profvoetballer en zit op zijn top.+: 4
-: 0
R: 11
Nieuw

hoeft voor mij niet te komen die arabieren/berbe rs zorgen alleen maar problemen op het veld.

als je toch een AM wilt halen haal dan een back up voor belhanda(als hij blijft) een speller als siem de jong zou niet mis zijn als een back up nu akbaba er weer KO is


+: 60
-: 100
R: 81
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 5010
-: 0
R: 9621
Level 5

Jullie hebben toch niks te zoeken in de CL. Dus waarom ook eigenlijk niet.


+: 12
-: 0
R: 27
Level 1

Goeie speler met mooie statistieken. Dit zou wel een mooie transfer zijn alleen het nadeel is dat hij al 30 is.+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Zou prima passen bij Afrikalatasaray . Is ook goed in penalty’s zowls Diagne.

Minimaal 15 miljoen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen