Belangrijke mededeling

 

“Mijn gevoel zegt dat Galatasaray 60 punten heeft”


hincaluluc
Hıncal Uluç, sportcommentator van ASpor heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij staan op het punt dat er geen woorden meer zijn. Het afgelopen week tegen Beşiktaş ,deze week tegen Rizespor. Na de wedstrijd tegen Rizespor heb ik mij geschaamd als Galatasaray supporter. Als Galatasaray kampioen wordt, dan is dat de eerste beker die niet zou passen in het museum van Galatasaray. De scheidsrechters hebben in de wedstrijden tegen Beşiktaş en Rizespor de wedstrijd gekaapt en aan Galatasaray cadeau gegeven. Ik accepteer beide zeges niet. In Engeland begint het VAR-systeem ook. Ze hebben ook een oplossing gevonden, het mag maar maximaal 90 seconden duren. Rizespor heeft veel geleid van het VAR-systeem. Daardoor kunnen ze dit seizoen niet naar Europa. Na de wedstrijd tussen Galatasaray-Başakşehir zal het gaan uitbarsten. Mijn gevoel zegt dat Galatasaray 60 punten heeft. Ze hebben met de wedstrijden tegen Beşiktaş en Rizespor, Galatasaray 6 punten cadeau gegeven. Ik hoop niet dat Galatasaray kampioen wordt.” 

Stand: 
1. Galatasaray 32 - 66 pnt
2. Basaksehir 32 - 66 pnt
3. Besiktas 32 - 62 pnt

Wat vind jij: Heeft Galatasaray de wedstrijden tegen Beşiktaş en Rizespor terecht gewonnen?
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Dan is er iets mis met jou gevoel ouwe gek, als we kampioen worden is het meer dan verdiend , wedstrijd tegen bjk was gewoon verdiend en tegen Rize kun je discussiëren ik vond de pingel terrecht ,maar btw is er bij ons ook minimaal over hele seizoen 10 punten gestolen en hebben de scheidsrechters fbjk aardig in de hand geholpen met veel wedstrijden dus jouw gevoel klopt niet , meer dan terrecht als Gs kampioen wordt


+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5
+7

Kijk, zelfs deze legendarische GS journalist zegt het.. Gelukkig zijn er nog zulke mensen van de oude stempel die eer en trots hebben en zich niet willen associeren met deze schandalige praktijken.

Helal olsun bu adama+: 5010
-: 0
R: 9621
Level 5
+5

Helal sana Hıncal uluç. Jij bent tenminste realistisch. Waren alle GS fans maar zo. Maç çalmak GS kanına işlemiş. :yip:


+: 28
-: 0
R: 184
Level 3

Bir Galatasaray li bile bunu diyorsa diyecek birşey yok.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen