Galatasaray verlengt contract Emre Akbaba


emreakbaba
Emre Akbaba heeft tijdens het duel tegen Rizespor zijn voet op 3 plekken gebroken.
Gezien hij het komend seizoen bijna niet in actie kan komen vanwege zijn zware blessure, is Galatasaray van plan om zijn contract te bevriezen. Dit houdt in dat zijn contract met 1 jaar wordt verlengd en dat hij dit seizoen geen salaris krijgt. Wel krijgt de 26-jarige voetballer alle bonussen en premies als Galatasaray kampioen wordt. 

Het contract van Emre Akbaba zal dus tot 2022 verlengd worden. Emre Akbaba heeft dit seizoen in 22 wedstrijden 3 goals en 4 assists gemaakt (in 997 speelminuten).

Wat vind jij: Moet het contract van Emre Akbaba wel verlengd worden?
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 41
-: 0
R: 224
Level 3
T32

Raar. Komt op hetzelfde neer, behalve dat je dan 1 jaar later salaris betaald.


+: 3050
-: 10
R: 8517
Level 5

Karma
Toen deze gast iemand bijna onthoofdde tegen Kayseri kreeg hij geel maar bij deze ongelukkige actie waar hij zichzelf voor het schot gooid maar de scheids klaar staat om de tegenstander te naaien..


Gecmis olsun

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen