Belangrijke mededeling

 

"Wij zien een bepaalde groep amateurs, die slechte bedoelingen hebben"


fatihterimdenkt1
Fatih Terim, de trainer van Galatasaray heeft onlangs spraakmakende uitspraken gedaan. Hieronder volgt een opsomming van zijn belangrijkste uitspraken.

Wij maken een interessante periode mee. Galatasaray staat in zo'n positie, clubs die meedoen met de race, maar ook clubs die niet meedoen aan de race om het kampioenschap praat over onze wedstrijden. Niet alleen de trainers, maar media, sportcommentatoren, iedereen. 
Galatasaray is Turkije, dat blijkt maar weer.
Wij zien een bepaalde groep, amateurs, die slechte bedoelingen hebben.
Als ze van plan zijn om ons boos te krijgen en onze concentratie willen storen, kunnen ze het nog heel lang proberen, want het gaat ze niet lukken.
Wij hechten veel waarde aan de Turkse beker. Daarom willen wij dit ook hebben. Ik hoop dat het een bekerweek wordt waarbij wij 2 bekers gaan winnen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (16) 


+: 41
-: 0
R: 231
Level 3
T32

Veel gepraat, weinig voetbal.


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5
+4

Ok Terim, we zullen zeggen dat alles eerlijk gaat en dat jullie nooit hulp krijgen uit Pennsylvania. Senin gonlun ve vicdanin rahat olsun.+: 2417
-: 0
R: 2653
Level 5
+1

Goed onderbouwt argument en claim... toevallig landde die helikopter wel in jullie stadion...


+: 1349
-: 0
R: 1584
Level 5
+4

Want een helikopter landen op een hybride grasmat en met legerboots op het veld is dus zodanig in het voordeel van Besiktas. Dit is waarom de overige 17 clubs gese niet serieus kunnen nemen. Jullie hebben geen gezond verstand en kruipen altijd in een calimero rol. Vragen jullie je af waarom 17 clubs vinden dat de scheidsrechters gese kampioen willen maken en zelfs europa hierover spreekt? omo golotosoroyun sompiyon olmonono ostomoyorlar. Ja want de europese media geeft hier totaal om. Ik zou zeggen doe jullie gekleurde bril af en kijk naar de situatie met een objectieve kijk, alhoewel dit onmogelijk is. Anders zullen types zoals jij nergens geraken in het leven met deze mentaliteit.


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5
+2

afleidingsmanoe uvre zodat jouw soort zo kan praten. De rest weet wel hoe het zit.


+: 2417
-: 0
R: 2653
Level 5
+1

@suleyman

Volgens mij heb je mijn intentie niet begrepen. Lees even alle commentaren van je medesupporters en kijk effe terug naar mijn reactie.

Mijn intentie was als volgd: verlagen naar zo een dusdanig niveau dat ik voor alles feto moet betrekken op alle ongeluk dat te maken heeft met de fbjk en alle geluk gelieerd aan gs.

Maar goed. Blijkbaar me verlagen naar zo een niveau lijkt het toch moeilijk om een discussie te krijgen dan telkens aanhoren van ridicule feto claims aan gs...

Aan mijn objectiviteit hoef je niet te twijfelen. Hoe ik alles ook beargumenteer op deze site worden we gelijk beschuldigt van feto en ooh ja.... feto. Geen wonder dat er mensen weggaan.

Die feto-gedoe zit blijkbaar zo diep in jullie gedachten dat zelfs de brood die je eet met kritische ogen kijkt op aanwijzingen naar feto.+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5

Catlak

Of het nu Feto is of iets anders, mensen zijn niet blind en zien alles met eigen ogen.. Wat er de laatste weken gebeurt is helder en duidelijk, pure corruptie.


En dit gebeurt altijd als Gs in de race is.. Het schema is gemanipuleerd in het voordeel van Gs, de MHK is gemanipuleerd, en de competitive is kapotgemaakt.


+: 2417
-: 0
R: 2653
Level 5

Ik zie nergens ‘bewijsmateriaa l’. Alleen ongegronde claims die gebasseerd zijn op waanideeen en theories. 10 van de 10 comments zijn gebasseerd op feto of blijft bij beschuldingen van fraude zonder argumenten.

Dit gedachte is gwn een ideologie geworden...

Enige wat ik zie zijn scheidsrechters die niet juist handelen want
1) ze kennen de regels niet
2) foute beslissingen die makkelijk gecorrigeerd worden
3) zwz niet de benodigde opleiding krijgen.


+: 11451
-: 0
R: 11642
Level 5
+5

Waarom word Fet0saray altijd kampioen met Fatma Terlik? Omdat de scheidsrechters bang worden. Elke keer als Fet0saray verliest komen ze met bedreigingen en worden ze dik in het voordeel gefloten. Zelfs Var is niet sterk genoeg voor Fet0praktijkjes.

Maar ja, als Fiko en Agoglu stil blijven gaan ze maar door met zulke praktijkjes.


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
+2
38

Vind het sneu voor je ouders dat ze een kind als jou ooit gebaart hebben, denk dat je ouders hetzelfde beeld hebben als mij. Je loopt hier constant te haten tegenover Galatasaray en ieder regel die je maar hier kan verbreken heb je verbroken, maar alsnog is Error druk bezig
om reacties van mij en mijn kleurgenoten te veranderen.+: 11451
-: 0
R: 11642
Level 5
+2

Als je hersenen gebruikt dan weet je ook dat je reacties automatisch verwijderd worden. Scroll anders naar beneden en dan zal je het snappen. Tenminste ben ik niet als fet0sarayli oplichter opgegroeid.


+: 1724
-: 0
R: 1564
Level 5

3yildizfb is de ware definitie van een kind tussen twee relatieven.


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
+1
38

Het grappige is, toen Mustafa Cengiz bepaalde uitspraken deed tegenover de TFF die niet eens zo erg waren, kreeg hij een schorsing opgelegd, maar ik hoor al een paar dagen de bestuursleden van Fenerbahce en Besiktas van alles zeggen maar tot op heden niet bestraft, en dan heb ik het niet over de Rizespor bestuurslid die zei dat als hij een wapen had er andere dingen konden gebeuren. TFF moet honden zoals Ali Koc en die Rize baskani gewoon gaan straffen, zij hebben helemaal geen recht om iets over Galatasaray te zeggen, al jaren zijn het broertjes van elkaar.


+: 5328
-: 0
R: 6508
Level 5
+1

Hepsine 'gecmis olsun' diyoruz ;-)


+: 755
-: 20
R: 1614
Level 5

Oeps, vattier kafayi yemis, hij weet niet meer welke account hij gebruikt.
:sad:+: 3185
-: 10
R: 8780
Level 5
+1

Terim is al zijn krediet en geloofwaardighe id verloren bij het Turkse volk.

Waar hij ooit respect genoot van de meerderheid zakt hij de laatste Jaren met zijn gedrag af naar een niveau waar je je voor moet schamen.

Deze man denkt dat wetten niet voor hem gelden, dat hij scheidsrechters kan uitschelden en bedreigen, dat hij met een groep gorillas een kebabzaak mag aanvallen, en dat hij spelers mag behandelen als sh.t. Bovenal denkt hij dat hij groter is dan zijn club bestuur..


Deze tumor van het Turkse voetbal moet zsm opzouten. Heel het jaar heft hij zitten janken om zijn eigen fouten te verbloemen maar nu ze de MHK in hun zak hebben en elke week de scheidsrechters Gs over de streep helpen zit ie grijnzend te vertellen hoe goed de scheids heft gefloten en dat niemand moet zeuren.

Met tactiek of voetbalkennis kan hij niet meer winnen, dus doen ze het op deze manier..


Allah belasini versin

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen